Sevgilisini Dövmekle Suçlanan Ünlü Gitariste Mahkemeden Şok! Tunaboylu’nun 6 Yıl Hapsi İstendi

Yüzyüzeyken Konuşuruz’un gitaristi Can Tunaboylu hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı. Savcılık, Tunaboylu'nun “kasten yaralama” ve “hakaret” suçlarından 6 yıl 6 aya kadar hapsini istedi.

Yüzyüzeyken Konuşuruz adlı grubun gitaristi olan Can Tunaboylu, eski sevgilisi Aybike Çelik'e darp ettiği iddiasıyla 6 yıl 6 ay hapis cezası talep ediliyor.

can-tunaboylu3.jpg

Can Tunaboylu'nun eski sevgilisi Aybike Çelik'i darp ettiği iddiasıyla başlatılan soruşturma sona erdi. Tunaboylu'nun "kasten yaralama" ve "hakaret" suçlarından 6 yıl 6 aya kadar hapis cezası isteniyor.

Darp sonucunda Çelik'in gözaltında morluklar, göz içinde kanama ve bileğinde kırık tespit edildi. Yaralanmanın ciddi olduğu belirtilirken, Tunaboylu'nun suçlu olduğuna dair kanıtlar bulunduğu ifade edildi.

can-tunaboylu5.jpg

Can Tunaboylu'nun eski sevgilisi Aybike Çelik, darp edildiğini ve bu iddiayı destekleyen fotoğraflar paylaştı.

Olayın 4 Ağustos 2023 tarihinde İstanbul Kadıköy'de gerçekleştiği belirtildi. Çelik ile Tunaboylu arasında yaşanan tartışmada, Tunaboylu'nun Çelik'e fiziksel şiddet uyguladığı ifade ediliyor.

Can Tunaboylu'nun ifadesine göre, Çelik'in saldırdığını ve kendisinin sadece kendini savunduğunu iddia ettiği belirtildi. Ancak Adli Tıp raporu, Çelik'in ciddi şekilde yaralandığını ortaya koydu.

Çelik'in sol gözaltında morarma, sol gözünde kanama ve sol bileğinde kırık tespit edildi. Yaralanmanın ciddi olduğu ve vücutta kırığın önemli fonksiyonlara etki ettiği rapor edildi.

can-tunaboylu6.jpg

SAVUNMASI PES DEDİRTTİ

Can Tunaboylu’nun ifadesinde sevgilisi Aybike Çelik’in kendisine vurduğunu söylediği aktarılan iddianamede, kollarıyla kendini koruduğu sırada elinin Çelik’e değmiş olabileceğini belirttiği anlatıldı. Tunaboylu’nun yaralama kastı ile hareket etmediğini, kendisinin de yaralanmalarının olduğunu ve daha sonra birlikte kalmaya devam ettiklerini anlattığı da iddianamede yer aldı.

ADLİ TIP RAPORU

Adli Tıp raporuna göre Çelik’in sol gözaltında morarma, sol gözünün içinde kanama, sol bileğinde kırık olduğu belirlendi. Yaralanmasının hafif nitelikte olmadığı, vücuttaki kırığın hayati fonksiyonlara etkisinin orta derece olduğu rapor edildi.

Etiketler :