Sevda Noyan, Cüneyt Özdemir'e konuştu: Silah da gerekir, silah da olur gerekirse

Sevda Noyan, Cüneyt Özdemir'e konuştu: Silah da gerekir, silah da olur gerekirse
Ülke TV'de sarf ettiği sözler nedeniyle tepki toplayan yazar Sevda Noyan, Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı. Noyan, "Silah da gerekir, silah da olur gerekirse" ifadelerini kullandı.

3 Mayıs 2020'de Ülke TV'de Esra Elönü'nün programına katılan Yazar Sevda Noyan, sarf ettiği "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır" sözleriyle tepki toplamış ve RTÜK göreve davet edilmişti.

"Tekrar böyle bir şey olursa insanlar terliklerle mi gidecek sanıyorsunuz?"

Noyan, tepkiler üzerine Cüneyt Özdemir'in kişisel YouTube hesabında soruları yanıtladı. Noyan, sözlerinden dolayı "Kimi üzdüysem özür dilerim" derken, yine "Tekrar böyle bir şeye kalkışırlarsa, terliklerle insanlar tankların önüne atılacak mı sanıyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

Canan Kaftancıoğlu ve Ayşenur Arslan'ı hedef gösteren Noyan "Bu kişiler burada kalkıp artık darbeden bahsetmesinler" diye konuştu.

"Silah da gerekir, silah da olur gerekirse"

Bunun üzerine Cüneyt Özdemir, "Terlikle yürümeyecek derken neyden bahsediyorsunuz, silahınız var mı?" sorusunu yöneltince Noyan "O dönemde, herkes ne olduğunu şaşırdı. Elimizde hiçbir şey olmadan bir anda bir darbenin içinde bulduk kendimizi. Şu anda böyle bir şeye hazırlıklıyız. İlla ki silahtan bahsetmiyoruz, ruhen hazırlıklıyız. Silah da gerekir, silah da olur gerekirse." diye karşılık verdi.

Özdemir, "Ruhsatlı silahınız var mı" sorusunu yineleyince Sevda Noyan "Hayır benim ruhsatlı silahım yok ama karşıdaki sizi öldürmeye geldiğinde siz ne yapacaksınız? Ben elimde ne varsa savaşırım. Bunun örneklerini görmedik mi?" yanıtını verdi.

Cüneyt Özdemir bağlantıyı sonlandırdı

Bu sözler üzerine Cüneyt Özdemir, "Teşekkür ederim yayına katıldığınız için, sanırım sizinle bu konuda anlaşamayacağız." diyerek bağlantıyı sonlandırdı.

Bağlantıdan sonra Özdemir, Sevda Noyan'ın tavırlarına ve söylemlerine tepki gösterdi. Özdemir, "Uyduruk bir şey çıktı. Canan Kaftancıoğlu bir şey demiş de... "Demedim" diyor. Kemal Kılıçdaroğlu diyor ki "Demedim, böyle bir şey ima bile etmedik" diyor bu insanlar. Gelinen noktada biz de silahları hazırlıyoruz gibi cümleler çıkıyor. Böyle demiyor ama anlıyorsunuz yani. Hep beraber anlamamazlıktan mı gelelim?" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Etiketler :