'Sedat Peker yeniden konuşmaya başlayacak'

Halk TV programcısı Timur Soykan, suç örgütü lideri Sedat Peker'in yeniden konuşmaya başlayacağını söyledi.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) sosyal medya tecridi uyguladığı suç örgütü lider Sedat Peker, Twitter'ı yeniden kullanmaya başladı. Kendisi hakkında yapılan paylaşımları beğenen Peker'in basın danışmanı Emre Olur da "Tik tak, tik tak…" paylaşımı yaptı.

Bu gelişmeleri Halk TV'de değerlendiren Timur Soykan, "Sedat Peker, yeniden konuşmaya başlayacak" dedi. Peker'in daha önce Erdoğan'la ilgili helalleşme videosu çekeceğini söylediğini belirten Soykan, şöyle devam etti:

"Sedat Peker, Erdoğan'la ilgili helalleşme videosunu çoktan çekmiştir. Çünkü yakalansa veya Türkiye'ye iadesi yapılsa dahi bu videolar birilerinin elinde duruyordur. Peker'in elindeki en büyük kozlardan bir tanesi 'beni yakalasanız dahi bu videoları yayarım' demesi."

'Deli çavuş' isimli sosyal medya hesabını Peker'in kullandığını belirten Soykan, "Bu hesaptan daha önce yayımlanan video ile Kıbrıs Başbakanı istifa etmek zorunda kaldı. Bu durumda Peker'in yeniden konuşması AKP için korkutucu bir senaryo..." ifadesini kullandı.