Şahan'dan Erdoğan'a Sisi çıkışı

Şahan'dan Erdoğan'a Sisi çıkışı
Komedyen Şahan Gökbahar'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım Sisi'ye yoruldu.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan, siyasetten orman yangınlarına, başarısız bulunan deprem tatbikatından yetersiz İngilizcesi nedeniyle şakalara konu olan televizyon muhabirlerine kadar geniş bir ilgi alanı olan komedyen Şahan Gökbakar Twitter hesabından yine ilgi çeken bir paylaşımda bulundu.
Şahan Gökbakar "Bir düşman bulunuyor. O düşmana tüm hakaretler ediliyor. Sana da dönüp sen niye hakaret etmiyorsun hain!? deniyor. Sonra o düşmanla bir anda dost olunuyor. Bütün hakaret edenler, övgüler düzüyor. E daha dün düşmandı bu diyorsun. Barışmak sana neden batıyor hain diyorlar..." paylaşımında bulundu.

sahan.jpg

Sisi buluşması mı?

Gökbahar'ın bu Tweet'i "Erdoğan'ın Sisi'yle el sıkışması ve ayaküstü sohbet etmesine" tepki olarak yorumlandı.
Şahan Gökbakar, geçen haftalarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı deprem tatbikatında Edis’in Martılar şarkısı çalınmasıyla ilgili mizahi bir video paylaşmış, video paylaşım ve beğeni rekoru kırmıştı.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, önceki gün Dünya Kupası için Doha'da düzenlenen resepsiyonda "katil" dediği Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile bir araya gelmişti. Erdoğan ile Sisi'nin el sıkıştığı anlara ait fotoğraflar akıllara Erdoğan'ın Sisi hakkında söylediği sözleri getirmişti.
Erdoğan, "Beni Sisi ile barıştırmak isteyenler var. Asla kabul etmiyorum" demişti. 2013 yılında ise Erdoğan "Biz Mısır'ı görmezden gelirsek Osmangazi'nin torunlarının ruhu karşısında eziliriz" diyerek R4BIA etiketi kullanmıştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2019'da tekrarlanan İstanbul seçimlerinde "Pazar günü Sisi mi diyeceğiz, Binali Yıldırım mı diyeceğiz? Mesele bu kadar önemli" ifadelerini de kullanmıştı.

Etiketler :