Rock müzik emekçisi DJ Elçin Özsoy 35 yaşında hayatını kaybetti

Rock müzik emekçisi DJ Elçin Özsoy 35 yaşında hayatını kaybetti
Rock FM'de yaptığı yayınlarla tanınan ve son olarak Açık Radyo'da program yapan genç radyocu Elçin Özsoy, hayatını kaybetti.

Rock müziğin genç emekçisi, radyocu Elçin Özsoy hayatını kaybetti. Rock FM’de Cover Station isimli programın yapımcısı, daha sonra Açık Radyo’da program yapmaya başlayan DJ Elçin Özsoy 35 yaşında hayatını kaybetti.

Açık Radyo, sosyal medya hesabından “Dostumuz, programcımız Elçin Özsoy’un vefat haberini aldık. Çok üzgünüz. Sevenlerine ve ailesine başsağlığı dileriz” ifadeleriyle Özsoy’un vefatı duyuruldu.

Özsoy’un cenazesi bugün öğle vaktinde Eskişehir Osmangazi Cevdet Duru Camii’nden kaldırılacak.

Rock müziğin önemli dergilerinden DeliKasap Dergisi de “Müzik emekçisi, rock ve metalin aşığı, hayvansever, iyiliksever ve hakikaten çok güzel bir insanı yitirmiş olmanın acısını yaşıyoruz. Biricik arkadaşlarımızdan Elçin Özsoy, DJ ElChun Li yaşamını yitirdi. DeliKasap Dergisi’ne her zaman verdiğin destekleri unutmayacağız. Çok üzgünüz… Umuyoruz ki huzur onunla olmuştur.” mesajını paylaştı.

Elçin Özsoy kimdir?

Eskişehir’de 1985 yılında dünyaya gelen Elçin Özsoy, 2010 yılında Rock FM’de her çarşamba yaptığı Cover Station programıyla adını duyurdu. Cover Station ve Mixed Folder programlarıyla Rock FM’de 4 yıl çalışan Özsoy, daha sonra Mixed Folder programı ile Açık Radyo’da yayın hayatına devam etti.

Özsoy, Gezi Direnişi sırasında “N’olur Diren” isimli parçasıyla da beğeni toplamıştı.