Rasim Ozan Kütahyalı domuz eti çıkan köfteciyi açıkladı. Bizzat gördüm

Rasim Ozan Kütahyalı domuz eti çıkan köfteciyi açıkladı. Bizzat gördüm
Ünlü bir köfte zincirinin iki şubesindeki köftelerde domuz eti çıkmış, firmanın ismini bakanlığın gizlediği anlaşılmıştı. Rasim Ozan Kütahyalı o firmanın hangi köfteci olduğunu "Listeyi gördüm" diyerek açıkladı.

Rasim Ozan Kütahyalı'ndan Bomba İddia: Ünlü gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, gündeme oturan "köftede domuz eti" skandalına ilişkin çarpıcı bir iddia ortaya attı. EnSonHaber'de yer alan habere göre, Kütahyalı, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayınladığı taklit ve tağşiş ürünler listesinde Köfteci Yusuf'un adını gördüğünü belirtti.

kofteci-yusuf.jpg

"Dedikodu değil, bizzat gördüm..." diyen Kütahyalı, iddiasını Ankara Devlet Laboratuvarı raporuyla desteklediğini vurguladı:

"Tarım Bakanlığı'nın son analiz raporunu bizzat gördüm. Dedikodu değil. Ankara Devlet Laboratuvarı’nda var. Bu listede Köfteci Yusuf var. Köfteci Yusuf’un patronları da bunu biliyor.

“KÖFTECİ YUSUF İTİRAZ ETTİ”

Onlar itiraz etmiş ve durdurma almışlar. Bir, franchise şirket bu… Kendiyle ilgili olmayabilir. Tedarikçi şirket olabilir.

Bu konuda bir açıklama yapılsın. Gıda güvenliği adına bunu aydınlatması lazım. Türkiye gıda konusunda uçuruma sürükleniyor."

AVUKAT YANIT VERMEMİŞTİ

İnan'ın açıklaması, tartışmalara neden olurken, sosyal medyada söz konusu firmanın Köfteci Yusuf olduğu iddia edilmişti. Gazete Pencere'den Leyla Aydoğan'ın ulaştığı Köfteci Yusuf'un avukatı Ali Uslu, konu hakkında bilgisi olmadığını, açıklama yapamayacağını ve iddialara cevap veremeyeceğini belirtmişti.

Kaynak:Ensonhaber