POLİS VE KIZ ARKADAŞINA KELEPÇE

POLİS VE KIZ ARKADAŞINA KELEPÇE
ADANA'da motosikletli Güven Timi polislerinden Altan Yılmaz, kız arkadaşı Hacer Komurcuk'a önünde diz çöküp evlilik teklifi yaptı. Yılmaz'ı bu mutlu gününde yalnız bırakmayan meslektaşları ise, Komurcuk'un 'Evet' demesinin...

ADANA'da motosikletli Güven Timi polislerinden Altan Yılmaz, kız arkadaşı Hacer Komurcuk'a önünde diz çöküp evlilik teklifi yaptı. Yılmaz'ı bu mutlu gününde yalnız bırakmayan meslektaşları ise, Komurcuk'un 'Evet' demesinin ardından gençlerin bileklerine kelepçe taktı.

Altan Yılmaz, takım elbise almak için gittiği mağazada tanıştığı Hacer Komurcuk ile arkadaş oldu. Gençlerin arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüştü ve Yılmaz, sevgilisine evlenme teklifi yapmaya karar verdi. Evlilik teklifinin hem romantik hem de ilgi çekmesini isteyen Yılmaz, meslektaşlarının yardımıyla önce 'Kaderim benimle evlenir misin?' yazılı bir pankart hazırlattı, ardından da Motosikletli Yunus Polisleri ve Güven Timleri ile kız arkadaşı Hacer Komurcuk'un çalıştığı Atatürk Caddesi'ndeki mağazanın önüne geldi. Mağazanın girişine çiçekler döken Yılmaz, çalınan klaksonları merak edip dışarıya çıkan kız arkadaşına önce gül buketi verdi, ardından önünde diz çöküp cebinden çıkardığı yüzüğü gösterip 'Kaderim benimle evlenir misin' diyerek teklifini yaptı. Bu sırada Yılmaz'ın meslektaşları da 10 katlı binanın tepesinden genç çifti konfeti yağmuruna tuttu.

Evlenme teklifi karşısında mutluluk gözyaşları döken genç kız, polis memuru Altan Yılmaz'ın teklifini kabul etti. Komurcuk'un 'Evet' demesiyle meslektaşları ve sokaktaki vatandaşları genç çifti alkışlayarak tebrik ederken, Yılmaz da Komurcuk'un parmağına yüzüğü taktı. Çiftin ömür boyu birbirlerinden ayrılmaması dileğinde bulunan meslektaşları, Altan Yılmaz ile kız arkadaşının bileklerine kelepçe taktı.