Peker'in sözleri üzerine Çakıcı AKP’ye destek verdi

Peker'in sözleri üzerine Çakıcı AKP’ye destek verdi
Sedat Peker'in videolu açıklamaları tartışılırken, 2 sayfalık bir açıklama yazarak sosyal medya hesabından paylaşan Alattin Çakıcı, AKP'den, Erdoğan'dan, Bahçeli'den ve Soylu'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Sedat Peker'in videolarıyla 90'lı yıllara dönüşün yaşandığı yönünde yorumların yapıldığı Türkiye gündeminde Alattin Çakıcı'nın 2 sayfalık açıklamasında şu bölüm dikkat çekti:

"Devletimizin zamanı geldiği zaman her türlü yasadışı pisliğe bulaşmış olan olanları layık olduğu yere kapatıp, devlet kurumları içerisinde bu tip insanlarla işbirliği yapanlardan dolayı bağırsaklarını temizleyecektir. Aziz Türk milleti bundan emin olsun."

Çakıcı'nın 2 sayfalık mektubunun tam metni şöyle: 

8 Şubat tarihinden itibaren ülke gündemi ile ne bir yorum yaptım ne de bir yazı yazdım. Tahliye olduğundan beri bugüne kadar muhalefet devletimizi her türlü zarar vermek isteyen üst akıl ve yerli işbirlikçileri özel bir af ile bırakıldı mı medyada oturumlarda ve sosyal medyada gündeme getirirken; sayın DEVLET BAHÇELİ'yi  sürekli bırakmak istemektedirler. ÖMER SEYFETTİN’in bir eserini değinmek istiyorum; adamın biri borç almış, kasapta yanında çalıştırmak için adamı işe almış. Sürekli ben olmasam kolum kesilecekti diye her seferinde aylarca adamın yüzüne vurmuş. Sonunda onun sürekli zedelenen adam satırla kolunu keserek buyur kesik kolum demiş ve diyetini ödemiş. Ben de cezamın infazını tamamlayarak diyetimi ödedim.

'Benim üzerimden Bahçeli'yi ve devlet başkanımızı yıpratmaktadırlar'

Ben ömrümün 27 yılını hapishanede geçirdim, af çıkmasa bile sekiz ay sonra tahliye olacaktım. Benim varlığımdan dolayı rahatsız olan muhalefet ve dış güçler rahatsız edip benim üzerimden Milliyetçi hareket partisi genel başkanı sayın DEVLET BAHÇELİ'yi’ devletimizin başı olan sayın devlet başkanımızı sürekli yıpratmaktadırlar. 

'Devam eden mahkemelerimi hızlandırın'

Af yasasından önce devam eden mahkemelerim var. Özgürlüğü onursuz yaşayacaksam eğer her gün gündeme getirenlere şunu söylüyorum, devam eden mahkemelerimi hızlandırın. Ömrümde cezaevlerinde hep şerefinle yattım. Asla ömrümde kimseye boyun eğmedim. Tabi ki haklı olduğum konularda.

'Geçmişte devleti soyan hırsızları soyup onu da herkesle paylaştım'

Devlet düşmanları devletin ve cumhur ittifakının düşmanları sizlere sesleniyorum sizlerin de yargıda insanları var. Mahkemelerin hızlandırın. Tekrar hapishaneye düşmek benim için şereftir. O mafya dediğiniz adamı araştırın. Ömrümde kaçakçılığın hiçbir türünü elimi sürmedim. Devlete ait herhangi bir hazine arazisinin bir çöpünü almadım. Bir garibe yaşadığım sürece hiçbir zararım dokunmadı. Daha evvel de beyan ettiğim gibi bir müddet demir ticareti yaptım. Otel kumarhaneleri işlettim. Geçmişte devleti soyan hırsızları soyup onu da herkesle paylaştım.

Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU denen 1,55 boyunda olan, işi gücü cumhur ittifakına saldıran dış güçlerin piyonu olan zat; sürekli beş paralık mafya ile işbirliği yaptılar cümlesini dile getirerek kitlelerin önünde onurumu rencide etti. Sonunda kendisine cevap verdim. Türkiye de ve Avrupa’daki basın ayağa kaldırdılar. HDP ile işbirliği yapan, konuşurken sürekli hata yapan bu gafil muhbir kendi onurunu düşündüğü kadar bir bireyin geçmişini kriminal suçlu da olsa onun onuru ile oynama hakkını seçilmiş milletvekili oluşundan anayasada herkese hakaret edebilirsin diye bir kanun yok. Deva partisinin lideri ALİ BABACAN da aynı hatayı yaptı.

Muhalefete sesleniyorum

Muhalefete sesleniyorum Yahu Türkiye cumhuriyeti sizin babanızın çiftliği mi? Sürekli sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın hakkında yıllarca yazıp çizdiniz. Biz hapishanede bir şey görmüyorduk. Bir yıldır dışardayım Türkiye cumhuriyeti bir tüneller ülkesi olmuş. Türkiye’nin her yeri otoban Ağları ile çevrilmiş, Türkiye sınıf atlamış, savunma sanayi %50 artmış, ulu Önder rahmetli ATATÜRK’ün ölümünden sonra bir kazma sapı ileriye gidemeyen hükümetler AK Parti döneminde bu ülkeyi şampiyonlar ligine taşımış, evet milli gelirin 18.000 dolar kişi başı olması için cumhur ittifakının ve Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın bir dönem daha iktidarda kalması bu ülkenin bekası açısından, sosyal demokrasisinin, sosyal devlete gelecek zaman diliminde 2028 yılına kadar kesinlikle gerçekleşeceğine inanıyorum.

'Devlet Bahçeli de bazı şeyleri seyretmektedir'

Evet ak partinin içerisinde bazı hatalı insanlar olabilir, gelecek seçim süresine kadar herhalde ak parti genel başkanı ve kurmayları beklemektedirler. Etrafı çevrilmiş olan Türkiye’nin belkemiği sayın Devlet Bahçeli de bazı şeyleri seyretmektedir. O da 2023 seçimlerini bekliyor. Hiçbir parti ile ilgili özel bilgi alışverişinden kaynaklanan bir bilgi değildir. Çünkü ben ülkücüyüm. Toprağın altındada üstünde de Sabıkalı olduğundan benden muhtar dahi olmaz. Ama devletin bir bireyi olarak herkes kadar ülkemizde ve dünyadaki olayları yorumlama hakkına sahibim.

Hep demişim imanımın kıblesi kabedir, mensup olduğu milletimizin yönü devletin bekası ve devamlılığıdır. Son günlerde Türkiye’nin geçmişine yönelik bazı oluşumlar deşifre edilmektedir. Bunların hepsi devlet arşivinde mevcuttur. Bugün gündeme getirmek fetö'ye chp’ye Davutoğlu ve Babacan’ı ve bazı iyi partililerin eline geçmişten kaynaklanan bazı oluşumlarla ilgili silah vermektedir.

'En içişleri bakanı Sayın SOYLU'

Devletimizin zamanı geldiği zaman her türlü yasadışı pisliğe bulaşmış olan olanları layık olduğu yere kapatıp, devlet kurumları içerisinde bu tip insanlarla işbirliği yapanlardan dolayı bağırsaklarını temizleyecektir. Aziz Türk milleti bundan emin olsun. Cumhuriyet tarihi terörle mücadele etmiş en içişleri bakanı Sayın SOYLU ile ilgili bir şeyler söylenmektedir. Sayın Soylu’yu Türkiye tanıyor. Terörle ilgili bedenini 5000 derecedeki ateşin içine atmıştır. İnsan bir şeyin ortaya dökülmesini istiyorsa lütfen sapla samanı birbirinden ayırmasını bilmeli.

'Benden dolayı sürekli suçlanan değerli Ağabeyim devlet bahçeliye...'

Yurtiçi ve yurtdışında Türküm, Türk menim devlet benim için her şeydir diyenlere şunu hatırlatmak isterim, birileri yanlışın içinde ise Türkiye’nin bekası söz konusu olduğu bu dönemde görevini ifa edenlere söz söylememesi gerekir. Kişilerin birbirleriyle özel ilişkileri bile olsa mahrem de kalmalı kamuoyuna saygılarımla arz ederken muhalefete devlet düşmanlarına şunu hatırlatmak isterim, temcit pilavı gibi sürekli sayın BAHÇELİ sayın devlet başkanını mahkemeye özel afla çıkardı diye ibare kullanmayın. Af çıkmasa bile sekiz ay sonra tahliye olacaktım. Ama size yolu gösteriyorum. Aftan evvel devam eden mahkemelerin var. Hızlandırın. Onursuz dışarda özgür kalacaksam, adam gibi hapishaneye dönmeyi tercih ederim. Aziz Türk milletine sayın devlet başkanımıza, benden dolayı sürekli suçlanan Milliyetçi hareket Partisi Genel başkanı değerli Ağabeyim devlet bahçeliye saygılarımla arz ederim.

e1w3eenx0aal7ne.jpege1w3eepxsaa99o.jpegekran-resmi-2021-05-14-19-14-25.png

 

Etiketler :