Park Yeri Tartışmasında Silahlar Çekilmişti: 5 Gözaltı

İzmir'de dün akşam park yeri nedeniyle meydana gelen tartışmada silahlar çekilmiş, iki grup arasında silah ve bıçaklı bir kavga yaşanmıştı. İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda 5 şüpheli gözaltına alınırken, olaya ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

İzmir'in Karabağlar ilçesi Üçyol mevkiinde dün akşam saatlerinde bir kafe önüne aracını park etmek isteyen kişiler ile kafe çalışanları arasında meydana gelen tartışma kısa süre sonra silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüşmüştü.

ŞÜPHELİLER SAKLANDIKLARI EVDE SİLAHLA YAKALANDI

Kavgada 2'si ağır toplam 3 kişinin yaralandığı öğrenilirken, Kasten Öldürmeye Teşebbüs, Kasten Yaralama (Ateşli Silahla), Suç Delillerini Gizlemek suçları ile başlatılan soruşturmada İstihbarat Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Analiz Büro Amirliği ve Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonlarda şüpheliler Menderes ilçesi Gümüldür mevkiinde saklandıkları adreste olayda kullanılan 1 adet tabanca ile yakalanmışlardır.

BOŞ KOVANLARI TOPLAYIP, GÜVENLİK KAMERASINI KAÇIRDILAR

Olayın; şüpheliler ile yaralılar arasında yaşanan araç parkı tartışması nedeniyle gerçekleştiği öğrenilirken, şüphelilerin olaydan sonra bölgeyi çeken bir güvenlik kamerasını olay yerinden kaçırdıkları ve yerdeki boş kovanları topladıkları tespit edildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Cinayet Büro Amirliğince Adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.