Özgür Özel: Sofrada yangın var, memlekette yangın var, Tayyip Bey saçını tarıyor

Özgür Özel: Sofrada yangın var, memlekette yangın var, Tayyip Bey saçını tarıyor
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM'de gerçekleştirdiği basın toplantısında Erdoğan'ın pazar günü yaptığı alışverişe ilişkin, "Market arabasına et koyamadıktan sonra o arabayı yürütmeye kalkma. Sofrada yangın var, mutfakta yangın var, cüzdanda yangın var, memlekette yangın var ama Tayyip Bey gofret alarak saçını tarıyor" dedi.

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, TBMM'de gerçekleştirdiği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurt sorunu olmadığına dair açıklamasına ilişkin konuşan Özel, "Yurt sorunu yoksa çocuklardan, torunlardan, konudan, komşudan, akrabadan, eşten, dostan yurt için vekillere telefon gelmiyorsa biz bir şey demeyeceğiz" dedi.

Özel şöyle devam etti:

MHP yurt sorunu yaşayan öğrencilere ne kadar ilgili olduğunu söylüyor. Özhaseki, 'Talimat verdik. Tüm belediyelerimiz yurt sorununun bir ucundan tutacak' diyor. Gaziantep Belediye Başkanı, yurtsuz öğrencileri ağırlamak için yaptığı proje ile övünüyor bu sırada bakıyorsunuz Tayyip bey 'Yurt sorunu yok' diyor.

Tayyip bey pazar günü Tarım Kredi Kooperatifi'nin Üsküdar'daki marketine giderek alışveriş yaptı. Gitti, iki alışveriş arabası doldurdu 1002 lira ödedi ve 'Fiyatlar gayet uygun' dedi. Hiçbir yorum yapmadan milletimize şikayet ediyoruz.

'Memlekette yangın var ama Tayyip Bey gofret alarak saçını tarıyor'

İçinde et, süt, yumurta yok. Abur cubur gofret var. Millete layık gördüğü arabaya et, süt koymayan cumhurbaşkanının milletle irtibatı kesilmiştir. Market arabasına et koyamadıktan sonra o arabayı yürütmeye kalkma. Sofrada yangın var, mutfakta yangın var, cüzdanda yangın var, memlekette yangın var ama Tayyip Bey gofret alarak saçını tarıyor.