Özel: Böylesine alçalabilene "Melih Gökçek" denir

Özel: Böylesine alçalabilene  "Melih Gökçek" denir
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin görevden alınan eski Belediye Başkanı AKP'li Melih Gökçek, pazar günü burnundan ameliyat olan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel hakkında ağır ithamlarda bulundu. Gökçek, Özel'i, bugünkü TBMM kavgasına atıf yaparak 'Burnunu kırmışlar, nasıl üzüldüm' sözleriyle hedef aldı. Özel'den yanıt gecikmedi.

TBMM'deki 2022 bütçe görüşmeleri gergin bir havada devam ederken; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun hakaretleri sonrası CHP'li ve AKP'li vekiller arasında kavga çıkmıştı.

Çıkan kavga sonrası Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin görevden alınan eski Belediye Başkanı AKP'li Melih Gökçek, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'i hedef aldı.

Gökçek, Özel'in pazar günü burnunda ameliyat olduğunu açıklamasına rağmen ''Özgür burnunu kırmışlar, nasıl üzüldüm anlatamam'' Gökçek, ''Soylu'nun ahımı tuttu acaba? Ne dersin Özer?'' ifadelerini kullandı.

Özer'den cevap gecikmedi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de Gökçek'in paylaşımına sert bir dille yanıt verdi. Özel "Tüm Meclis, tüm Türkiye 4 gün önce geçirdiğim bir ameliyat nedeniyle burnumun bandajlı olduğunu biliyor. Bir sağlık konusunu bile böylesi bir yalanla çarpıtabilecek kadar alçalabilene adı üstünde “Melih Gökçek” denir" ifadelerine yer verdi.