Özdağ'dan Gökçek'e sert çıkış: Seni perişan ederim Melih

Özdağ'dan Gökçek'e sert çıkış: Seni perişan ederim Melih
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kendisi hakkında "Özdağ eğitilmiş biri" sözlerine sert yanıt verdi. Özdağ, "Bir daha suça meyilli zekan İle benim karşıma çakarsan seni perişan ederim Melih" dedi.

Sığınmacı sorununa ile ilgili açıklamaları ile gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile sosyal medya üzerinden tartışma yaşadı.

'Gerçek olmayan bir konu'

Melih Gökçek, sosyal medya hesabından Özdağ'ı hedef alan bir paylaşımda bulundu.

Özdağ'ın eski konuşmalarını içeren bir videoyu paylaşan Gökçek, ''ÜMİT ÖZDAĞ EĞİTİLMİŞ BİRİ… BUNU KENDİ ANLATTIĞI ÖRNEKLE ORTAYA KOYUYOR… BAKIN ALGI NASIL YAPILIR. İNSANLAR NASIL KANDIRILIR… GERÇEK OLMAYAN BİR KONU GERÇEKMİŞ GİBİ İNSANLAR NASIL İKNA EDİLİR TEK TEK ANLATIYOR… TIPKI SURIYE’LI GÖÇMENLER KONUSU GİBİ'' ifadelerini kullandı.

'Benim karşıma çakarsan seni perişan ederim Melih'

Ümit Özdağ da Gökçek'in bu paylaşımına yanıt verdi.

Gökçek'in paylaşımını alıntılayan Özdağ, ''Doğru, Atatürk ve babam eğitti beni, Rahmetli babam Cengiz ağabeyi çok severdi. Onun hatırına sana bir şey söylemedim şimdiye değin. Bir daha suça meyilli zekan İle benim karşıma çakarsan seni perişan ederim Melih. Söz veriyorum. Zafer Partisine Saygi göstermeyi öğreneceksin'' ifadelerini kullandı.