Önüne gelene bıçakla saldıran kişinin ifadesi ortaya çıktı. 'Bilgisayar ve cep telefonu oyunun etkisinde kaldım'

İstanbul Başakşehir'de Dağıstan'lı 17 yaşındaki saldırgan, sokak ortasında elindeki 'rambo bıçağıyla' 3 kişiyi sırtlarında bıçakladı. Önüne gelene saldıran kişinin ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde oynadığı bilgisayar oyunlarından etkilendiğini ifade eden saldırgan tutuklandı.

Türkiye Semih Çelik'in yaşattığı vahşetin acısını yaşarken bir başka dehşet haberi daha geldi. 10 Ekim 2024 günü saat 17.00 gibi Başakşehir Kayaşehir'de yaşanan olayda, evinden çıkan 17 yaşındaki M.G., caddede bir süre dolaştı. M.G., saldırıdan önce çantasından bir bez ve uzun bir bıçak çıkardı. Saldırgan, bez parçası ile yüzünü kapatmaya çalıştı.

ÖNÜNE GELENE GELİŞİGÜZEL SALDIRDI

17 yaşındaki saldırgan elindeki bıçakla saniyeler içerisinde Saldırgan, Kayaşehir Şehit Mustafa Bozoklu Caddesi'nde E. Ç.(58), S. Y.(32) ve H.F.E.'yi(14) sırtlarında bıçakladı. gelişigüzel bir şekilde saldırdı.

Hızını alamayan saldırgan daha sonra bir okula da girmeye çalıştı. Okul kapısının kapalı olması sebebiyle okula giremeyen saldırgan olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Emniyetin harekete geçmesiyle yakalanan M.G., işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

"İNTERNETTEN RAMBO BIÇAĞI ALDIM"

Başakşehir'de tanımadığı kişilere rambo bıçağıyla saldıran M.G çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. M.G ifadesinde, "Bilgisayar ve cep telefonundan sürekli olarak savaş oyunları oynuyordum. O kadar çok etkisinde kaldım ki rüyalarıma giriyordu. İnternetten rambo bıçağı aldım. Sonra önce pastanede oturanlara sonra da yoldan geçenlere saldırdım. Hiç birini tanımıyorum. Gelişi güzel yaptım. Oyunun etkisinde kalmıştım" dediği öğrenildi.

Başakşehir Çocuk Büro Amirliği'ndeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen 17 yaşındaki M.G tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:halktv.com.tr