Ölü raporu verilen amca musalla taşında horladı. Cankurtaran gelip hastaneye yetiştirdi

İstanbul’da öldü diye camiye getirilen Halit Bayşu’nun tabutundan horlama sesi geldi. Tabutu açanlar Bayşu’nun hareket ettiğini gördü. Hastaneye tekrar kaldırılan Bayşu hayatını kaybetti.

İstanbul’da bugün öğle saatlerinde Ayvansaray Mahallesi’nde ilginç bir olay yaşandı. 80 yaşındaki Halit Bayşu için hastane öldü raporu verdi. Aileye teslim edilen Bayşu’nun cenazesi öldü denilerek Ayvansaray Hacı İlyas Yatağan Camii'ne getirildi ve musalla taşına konuldu.

Cenaze namazı öncesinde Halit Bayşu’nun tabutundan Horlama sesleri gelince tabut açıldı ve Bayşu’nun hareket ettiği görüldü.

istanbul-fatihte-cenaze-namazinda-tab-361334-99768.jpg

AMBULANS VE POLİS SEVK EDİLDİ

Ailesi durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ambulans görevlileri tabutu açtıklarında Bayşu’nun nabzının attığını fark etti. Sağlık ekipleri kalp masajı yaptıktan sonra Bayşu’yı hastaneye kaldırdı.

Hastaneye geri götürülen yaşlı adam bu sefer gerçekten hayatını kaybeden Bayşu ikinci kez getirildiği camii de kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.

istanbul-fatihte-cenaze-namazinda-tab-361335-99768.jpg

Olayla ilgili mahalle muhtarı Galip Akçay, "Cenaze namazına geldik. Kızı bana tabuttan ses geldiğini söyledi. Eğilip dinlediğimde tıkırtıyı duydum. Ambulansı aradılar. Sağlık ekipleri tabutu açtılar ve kontrol edip hastaneye götürdüler" dedi.

​​​​​​​istanbul-fatihte-cenaze-namazinda-tab-361337-99768.jpg​​​​​​​

Mahalle sakinlerinden Erdoğan Baysal ise "Cenaze geldi. Tabutu musalla taşına koyduk. Tabuttan ses geldiği söylediler. Ambulansı aradık. Kalp masajı yapıp ambulansla hastaneye kaldırdılar" şeklinde konuştu.

istanbul-fatihte-cenaze-namazinda-tab-361336-99768.jpg

istanbul-fatihte-cenaze-namazinda-tab-361338-99768.jpg

Kaynak:halktv.com.tr