Ölmemiş adamın fişini çektiler. Yetmedi eksi 40 derece dolaba koydular. Sonra çıkartıp yıkadılar

FATİH'te cenaze namazı sırasında tabuttan gelen sesler üzerine yaşadığı anlaşılan ve hastaneye götürüldükten sonra hayatını kaybeden adamla ilgili inanılmaz ayrıntılar ortaya çıktı. Halit Bayşu'nun yakınlarının anlattıkları pes dedirtti!

İstanbul’da öldü diye camiye getirilen Halit Bayşu’nun tabutundan horlama sesi geldi. Tabutu açanlar Bayşu’nun hareket ettiğini gördü. Hastaneye tekrar kaldırılan Bayşu hayatını kaybetti.

Bayşu'nun ölümüyle ilgili korkunç ayrıntılar ortaya çıktı.

Hayatını kaybeden 89 yaşındaki Halit Bayşu'nun yakınları inanılmaz ayrıntılar anlattı.

halit-baysu10.jpeg

HASTANE FİŞİNİ ÇEKMİŞ

Halit Bayşu'nun oğlu Yiğit Bayşu, "Konuşamıyorum çünkü söylenecek laf yok yani, kalmadı diyorum artık.

Hastanede fişini çekiyorlar morga yatırıyorlar, morgdan sonra camiye götürüyorsun, kefen giydiriyorsun tabuttan ses geliyor. Çocukları ve gelinimiz sarılıyor tabuta, tabuttan sesleri duyunca tabi ki bir panik halinde insanlar kaçışıyor ve amcamızın ölmediği ortaya çıkıyor.

Ölmemiş adamın fişini çektiler yetmedi eksi 40 derece dolaba koydular. Sonra çıkartıp yıkadılar

EKŞİ 40 DERECEDE 3 SAAT GEÇİRDİ

Meğerse ölmemiş, öldü diye fişini çekiyorlar. Ondan sonraki süreç 3 saat morgda kalıyor, -40 derecede.

SONRA CAMİDE YIKANDI

3 saat eksi 40 derece morgda kaldıktan sonra camide cenazesi yıkandı.

Cenaze camiye geliyor. Adli Tıp'ın raporlarını bekledik, 4 ay vermiş onu bekliyoruz. Savcı beylerin söylediğine göre "siz sonuna kadar haklısınız" söylediler kendileri, biz de avukatlarımızla görüşüp hukuki süreci devam ettireceğiz. Hastane hakkında şikâyetimizi devam ettireceğiz" diye konuştu.

Ölmemiş adamın fişini çektiler yetmedi eksi 40 derece dolaba koydular. Sonra çıkartıp yıkadılar

'BİZ DE HAYATIMIZDA İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY GÖRÜYORUZ'

Halit Bayşu'nun oğlu Yiğit Bayşu ise, "Doktorun söylediği "ben hayatımda böyle bir şey ilk defa görüyorum', ambulanstaki arkadaşlarda videolarını çektiler. Biz de hayatımızda ilk defa böyle bir şey görüyoruz. Çünkü şöyle söyleyeyim; cihaza bağlanıp da ambulanstaki arkadaşların, onların eğitimleri, onların şey yapmaları çok önemli bizim için. Bilinçli olan normalde öldüğünde tabutu kapatmaları gerekirken onlar apar topar hastaneye kaldırdılar. Bunun bir açıklaması olmalı" ifadelerini kullandı.

Ölmemiş adamın fişini çektiler yetmedi eksi 40 derece dolaba koydular. Sonra çıkartıp yıkadılar

İKİNCİ KEZ CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Halit Bayşu için ikinci kez cenaze töreni düzenlendi.

Bayşu bugün kılınan cenaze namazının ardından Eyüpsultan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Ölmemiş adamın fişini çektiler yetmedi eksi 40 derece dolaba koydular. Sonra çıkartıp yıkadılar

'TABUTA VURUYORDU'

Bayşu'nun kızı, "Sesi ben duydum. Hem ayak ucundan hem baş ucundan vuruyordu tabuta. Çıldırdım orada. İnanmadılar bana. Buraya geldim babamın yaşadığını söyledim ses geldiğini söyledim. Hocaya gittim söyledim. Herkes duyunca şok oldu. Açın diye vuruyordu. Karnı da nefes alıyordu. Kalp ritimleri kağıda çıktı. Nabız da atıyordu" dedi.

Ölmemiş adamın fişini çektiler yetmedi eksi 40 derece dolaba koydular. Sonra çıkartıp yıkadılar

'KİMSE İNANMADI'

Halit Bayşu'nun oğlu Yiğit Bayşu, "Babam Kozlu gasilhaneye götürüldü ve yıkatıldı. Ben buraya geldiğimde burada herkes babamın yaşadığını, tabuttan sesler geldiğini söyledi. Kimse inanmadı. Ben de inanamadım. Ambulans geldi, cihaza taktı. Cihaza takıldıktan sonra babamın yaşadığına dair cep telefonuyla da görüntülediler. Apar topar hastaneye götürüldü. Onunla alakalı bir hiçbir şey bilmiyorum. Sadece acımı yaşadım. Ambulanstaki arkadaşlar hayatlarında ilk defa böyle bir şey gördüklerini söyledi. Kim bilir kaç tane Halit Bayşu'yu diri diri mezara gömüyorlar. Hayatımızın sonuna kadar ibretlik bir durum. Filmlerde izlerdik ama şu an biz canlı canlı bu durumu görüyoruz" dedi.

Kaynak:DHA