Okul Önünde Dağıtılan Ürünler Uyuşturucu Mu? Veliler Dikkat!

Okul Önünde Dağıtılan Ürünler Uyuşturucu Mu? Veliler Dikkat!
Okul önlerinde satılan uyuşturucu ihbarları her geçen gün artarken Sultançiftliği’nde bulunan Orgeneral Eşref Bitlis İlkokulu önünde ücretsiz dağıtılan "şekerlemeler" gerilime neden oldu. Kimliği belirsiz kişiler tarafından dağıtılan ürünlerin içinde uyuşturucu olduğu iddia edildi. Bir öğretmen ise dağıtılan ürünün görselini velilere atarak çocukların uyarılmasını istedi.

halktv.com.tr/ÖZEL

Bir süredir Sultançiftliği’nde bulunan Orgeneral Eşref Bitlis İlkokulu önünde kimliği belirsiz kişiler tarafından çocuklara şekerlemeler, sakızlar dağıtılıyordu. Dağıtılan bu ürünlerin içinde uyuşturucu madde olduğu iddia edildi. Okuldan bir öğretmen ise velileri Whatsapp grubunda uyardı. Çocuklarınızı yabancılardan bir şey almaması konusunda uyarılmasını isteyen öğretmen, "Okul önlerinde satılan, ikram edilen şekerlemelerin, sakızların içinde uyuşturucu olduğu dillerde dolanıyor. Çocuklarımızı yabancılardan hiçbir şey almamaları konusunda uyaralım" diye yazdı.

whatsapp-image-2023-11-07-at-10-17-46.jpeg

'BU KORKUYLA YAŞANMAZ'

Yaşanan bu gelişme velileri tedirgin ederken okul önünde emniyetin önlem alması bekleniyor. Çocuğu o okula giden bir veli halktv.com.tr'ye konuştu.

İsmini vermek istemeyen veli, "Semtimizde küçücük çocukların uyuşturucu kullandığını görüyoruz. Parka dahi gidemiyoruz. Şimdi ise daha da tedirginiz. Okulumuzun önüne kadar geldi bu tacirler. Ücretsiz bir şeyler dağıttılar. İçlerinde uyuşturucu varmış. Çocuklarımızı önce alıştırıp, sonra bağımlı yapacaklar. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Çocuklarımızı uyarıyoruz. Ancak her gün bu korkuyla da yaşanmıyor. Emniyet acilen önlem almalı. Yeni Bakan'a sesleniyorum. Sesimizi duyun lütfen" ifadelerini kullandı.

Etiketler :