O iddiaları yalanladılar: İşte Timur Cihantimur'un cezaevinde bir günü

O iddiaları yalanladılar: İşte Timur Cihantimur'un cezaevinde bir günü
İstanbul'da mart ayında kullandığı ehliyetsiz araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve annesi Eylem Tok tarafından ABD'ye kaçırılan Timur Cihantimur'la ilgili yeni bir gelişme var. Eylem Tok, oğlunun cezaevinde kötü şartlar altında kaldığını ileri sürmüştü. O iddialara cezaevi yönetimi yanıt verdi.

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 1 Mart'ta feci bir kaza meydana geldi. Saat 23.50 sıralarında yol kenarında arıza nedeniyle park halinde bulunan 3 adet ATV tipi araca lüks bir araç çarptı. 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybetti.

Oğuz Murat Aci'nin katilinin 17 yaşında ehliyetsiz araç kullanan Timur Cihantimur olduğu ortaya çıktı. Olayı duyan anne Eylem Tok, oğlu Timur Cihantimur'u ilk önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçırdı.

1.webp

Türkiye, geçtiğimiz ay anne ve oğlunun ABD'den iadesini talep etti. Timur Cihantimur ve Eylem Tok, 14 Haziran Cuma günü ABD'nin Boston kentinde polis tarafından gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.

Geçen aylarda ABD'de yakalanarak cezaevine gönderilen anne Eylem Tok ve Timur Cihantimur'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

2.jpg

Eylem Tok, "Oğlum cezaevinde kötü şartlar altında kalıyor" iddiasında bulundu. Takvim'de yer alan habere göre cezaevi yönetimi 2 sayfalık bir yazı hazırlayarak Tok'un iddialarını yalanladı.

3.webp

"KAĞIT OYNUYOR, KİTAP OKUYOR, GÖRÜNTÜLÜ KONUŞUYOR"

Yazıda, "Timur Cihantimur cezaevinde kağıt oynayarak kitap okuyarak ve görüntülü konuşarak günlerini geçiriyor" denildi.

Kaynak:Takvim