Nişanlısının Eski Kocasını Vurmuştu: Radyocu Tutuklandı

Nişanlısının Eski Kocasını Vurmuştu: Radyocu Tutuklandı
İstanbul Bakırköy'de radyocu Ersin Baydamar, nişanlısı Ebru M.'nin eski kocası Mithat Şahin'i kendisini arayarak hakaret ettiği gerekçesiyle Yeşilköy sahilde silahla vurdu. Şahin ağır yaralanırken, polise teslim olan Baydamar tutuklandı.

İstanbul Bakırköy'de nişanlısı Ebru Manay'ın eski kocası Mithat Şahin'i kendisine hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiyle silahla vuran radyocu Ersin Baydamar tutuklandı.

Bir süre önce radyo programıcısı Ersin Baydamar ile Ebru Manay nişanlandı. Bunu öğrenen Manay'ın eski eşi Mithat Şahin, önce Ebru Manay'ı arayıp hakaret ve küfür etti, ardından da Ersin Baydamar'ı arayıp hakaret ederek tehdit etti. Şahin, Baydamar'a konumunu da atarak görüşmek istediğini söyledi.

BULUŞMAYA SİLAHLA GİTTİ

Şahin'in silahlı gezdiğini bilen Baydamar atılan konum olan Yeşilköy sahile silahla gitti. Şahin ve Baydamar arasında önce sözlü tartışma kısa sürede büyüdü ve taraflar birbirine silah çekti. Baydamar, silahıyla Şahin'e ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Şahin kanlar içinde yere yığılırken, Baydamar ise olay yerinden kaçtı.

İhbarın ardıdan olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Şahin'i hastaneye kaldırırken, polis ise konuyla ilgili inceleme başlattı.

BAYDAMAR TUTUKLANDI

Şüpheli Ersin Baydamar, Bağcılar Güneşli'deki polis merkezine giderek teslim oldu. Emniyetteki işlemlerinin bitmesinin ardından Bakırköy Adalet Sarayı'na getirilen ve burada ilk olarak savcıya ifade veren Baydamar, çıkarıldığı sulh ceza hâkimliğince 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

Olay günü yaşananlara anlatan işletme sahibi Hasan Aktop, "Dün burada kafemizde oturuyorduk. Ansızın birkaç el silah sesi geldi, olay yerine gittim. Olay yerinde polis arkadaşlar vardı. Sorduğumda, 'Bayan eşinden boşanmadığı halde başka bir kişi ile takıldığını' öğrendim. Benim duyduklarım bunlar" diye konuştu.

Kaynak:DHA

Etiketler :