Nihal Olçok çok çarpıcı Fethullah Gülen mesajı attı. 3 kişi daha sırada

Nihal Olçok çok çarpıcı Fethullah Gülen mesajı attı. 3 kişi daha sırada
Eşini ve oğlunu 15 Temmuz'da kaybeden Nihal Olçok, Fethullah Gülen'in ölümü üzerine x hesabından zehir zemberek bir mesaj yayınladı.

15 Temmuz darbe girişimi gecesi, eşi Erol Olçok'u ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok, Fethullah Gülen'in ölümü sonrası dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Olçok "FETÖ geberdi. Şimdi FETÖ'ye tapanlar düşünsün. Kimin donunu koklayacağız, kimin sümüklü mendilini öpeceğiz diye. Azrail inşallah benim silüetimde gelmiştir" dedi.

Olçok "İnsanlar ölür, hayvanlar geberir. FETÖ geberdi. Ha bitti mi yok bitmedi tabi, 3 kişi daha var listemde. Onlar da tez zamanda" dedi.

erol-abdullah-olcok.jpg

EROL OLÇOK KİMDİR?

Erol Olçok, 1993 yılından itibaren Erdoğan'la birlikte çalışan, özellikle AKP'nin kuruluşundan bu yana reklam, kurumsal tanıtım ve organizasyon konularında faaliyet yürüten reklam danışmanıydı.

Erol Olçok, Ocak 1995'te dönemin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın basın danışmanlığına geçti. AKP'nin ismini ve logosunu tasarladı. “Durmak Yok Yola Devam”, “Aynı Yoldan Geçmişiz Biz”, “Bayrak” ve 2014 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimi için “Fors” filmi çalışması en bilinen kampanyaları oldu.

Erol Olçok, 15 Temmuz darbe girişiminde oğlu Abdullah Tayyip ile beraber Boğaziçi Köprüsü'nde hayatını kaybetti.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi