Narin'in kuzeninin kafaları karıştıran röportajı ortaya çıktı

Halk TV Muhabiri Ferit Demir'in Narin'in kaybının beşinci gününde kuzeni Osman Güran ile yaptığı röportaj akıllarda soru işareti yarattı.

Diyarbakır'ın Tavşantepe Köyü'nde Narin 21 Ağustos'ta kayboldu. Narin, Eğertutmaz Deresi'nin altında bulundu. Suyun altına konmasının en önemli sebeninin arama köpeklerinin olduğu söylendi. Köpeklerin koku alamaması ile günler boyunca Narin bulunamadı. Bir tanığın itirafı ile dere üçüncü kez aranıp Narin'in çuval içine konmuş cansız bedeni bulundu.

Narin'in kaybının en başından beri takipte olan Halk TV Muhabir Ferit Demir, 26 Ağustos'ta Narin'in kuzeni Osman Güran ile röportaj yaptı. Narin'in anne ve babası dahil birçok akrabasının gözaltında olmasıyla da akıllara gelen röportaj soru işareti yarattı.

"SU OLMADIĞI KESİNDİR"

Narin'in kaybının beşinci gününde Osman Güran şunları söyledi:

  • Köyün içinde aramaya başladık. Saatler geçti. Köylüler toplandı. Ondan sonra devlet geldi çok şükür. Devletin bütün ekipleri sahada idi. Yok hiçbir iz yok. Jandarma hem dünden hem önceki gün köydeki bütün evleri aradılar.
  • Kanalın içine baktık. Bizim zaten köylülerle ilgili hiçbir sorunumuz yok. Köylülerle ilgili. Yani, bizi bilmeyen biri mi veya bilen biri mi bilmiyoruz. Nasıl kaçırılmış, suda olmadığı kesindir.

"BİZ DİYARBAKIR'DA KÖKLÜ BİR AİLEYİZ"

  • Kesinlikle bizim ailenin hiç kimseyle bir husumeti yok. Biz bu Diyarbakır'da köklü bir aileyiz yani geçmişten beri. Köy nefeside akraba değil mi? Yani akraba derken geçmişten beri dedelerimiz onları buraya yerleştirmişler. Burada yaşıyorlar. Şimdiye kadar bir zararlarının olduğunu görmedik. Yani biz bu işi zaten devletimize bıraktık. Devletten büyük hiç kimse yok. Bunu herkes de çok iyi biliyor. Biz sadece elimizden dua geliyor. Sabırla bekliyoruz. "

351932.webp

Kaynak:halktv.com.tr