Narin'in gözaltındaki babası ilk kez konuştu

Narin Güran'ın dört gün gözaltında kalan babası konuştu. Gözaltının ardından soruları yanıtlayan Güran, Nevzat Bahtiyar için "Nevzat Bahtiyar, benim akşamları gelirdi yanımda otururdu ama yanımda otururken insanların çirkin yüzlerini göremiyorsunuz" dedi.

Cesedi bulunan Narin Güran'ın babası konuştu. Arif Güran, gözaltına alınmasının ardından açıklama yaptı. Güran, gözaltına alınmadığını misafir edildiğini söyledi.

"İLK İFADEM DE SON İFADEM DE AYNI"

Güran, şöyle devam etti:

"Devlet elinden gelenin fazlasını yaptı. Temennim sağ bulunmasıydı, ölü bulundu. Şimdi bir mezarı yok. Bu da devletin bir çabasıdır. Bu soruşturmayla ilgili zaten bir gizlilik kararı var. Allah'ın izniyle kim yakalanmışsa kim suçluysa devlet bunları çıkaracak. İlk ifadem de son ifadem de aynı.

"FENOMENLER KIZIMDAN YARARLANMASIN"

Tanımadığım insanların kızımın fotoğrafını çekmesi, fenomenlerin kızımdan nemalanmasını istemiyorum. Ben kızımın acısını yaşayamıyorum. Rica ediyorum.

Devletimiz elinden geleni yaptı bu davayla ilgili. Araştırmalar devam edecek. Rabbim onlara da aynısını yaşatsın. Allah belalarını versin. Biz lüks bir aile değildik çekirdek bir aileydik. Devlet herkesi alabilir, devlet bende şüpheleniyorsa beni bir başkasını da alabilir. Ben inanıyorum. Devlet kızımızın kanını yerde bırakmayacak.

OĞLU ENES İÇİN KONUŞTU

Oğlum bir daha yakalanır bir daha alınır bir daha bırakılır. Devletin bileceği iş. Netice olarak bu soruşturmanın savcılarımızın başarılı gitmesi için en gerekiyorsa yapılır. Bu normal bir durum değil.

NEVZAT BAHTİYAR'IN ÇİRKİN YÜZÜNÜ GÖREMEDİM

Devlet ne diyorsa o şekildedir. Nevzat Bahtiyar, benim akşamları gelirdi yanımda otururdu. Ama yanınızda otururken insanların çirkin yüzlerini göremiyorsunuz."

Kaynak:halktv.com.tr