Narin'in cinayetini çözecek ses kaydı ortaya çıktı! Amcadan, ‘Kız öldü mü Ramazan?’ sorusu

Narin'in cinayetini çözecek ses kaydı ortaya çıktı! Amcadan, ‘Kız öldü mü Ramazan?’ sorusu
Diyarbakır'da cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin'in ölümüne ilişkin soruşturma sürerken cinayetin düğümünü çözecek ses kaydı ortaya çıktı. Amca Salim Güran'ın işçisi Ramazan Atasoy'la telefon konuşmasına ulaşıldı. ‘Kız öldü mü Ramazan?' sorusuna erişilmesi cinayetin çözülebilmesi büyük bir adım oldu. Ramazan Atasoy, 23 kişilik grupla birlikte gözaltına alınmıştı.

NARİN'İN AMCASININ SES KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI!

Narin'in katledilişine ilişkin soruşturma sürerken ortaya çıkan ses kaydı cinayetin sırrını çözdü. Halk TV muhabiri Ferit Demir Diyarbakır'dan sıcak gelişmeleri aktardı.

'RAMAZAN KIZ ÖLDÜ MÜ?'

Ferit Demir açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Cinayetin sırrı çözüldü. Şu anda tutuklamaya sevk edilen sanıklardan birinin ses kaydı dosyaya girdi. Tutuklamaya sev edilen 9 kişi var. Bu kişiler arasında Salim Güran'ın işçisi Ramazan Atasoy var. Salim Güran'la Ramazan Atasoy Narin kaybolduktan sonra telefon görüşmesi yaptı. O kayıtlar ortaya çıktı. O ses kayıtlarında amca Salim Güran'ın işçisi Ramazan Atasoy'a 'Ramazan kız öldü mü?' dediği duyuldu.

NARİN RAMAZAN'A SAĞ TESLİM EDİLMİŞ!

Bu ses kayıtlarından Narin'in Ramazan Atasoy'a sağ teslim edildiği ortaya çıkıyor. Aynı zamanda itirafçı Nevzat Bahtiyar ile Ramazan Atasoy'un birlikte olduğu gerçeği de ortaya çıkıyor."

Kaynak:halktv.com.tr