Narin'in cansız bedeninin taşındığı otomobilin arka koltuğundaki gizem!

8 yaşındaki Narin Güran arkasında büyük bir soru işareti bırakarak bu dünyadan göçtü. Narin'en neden katledildiği araştırılıyor. Ekipler Narin'in cansız bedeninin taşındığı otomobilin arka koltuğunda ikinci bir şüphelinin olduğunu düşünüyor.

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturma devam ediyor. Narin’in nasıl ve ne zaman öldüğüne dair kritik sorulara İstanbul Adli Tıp Kurumu’nun vereceği rapor yön verecek.

Cinayetle ilgili gece saat 03.00'te itirafta bulunan Nevzat Bahtiyar, jandarma tarafından sorgulandı. Sorguda, özellikle Narin'in cesedinin taşındığı araçta başka birinin olup olmadığına dair sorular yöneltildi. Bahtiyar, "Salim Güran’ın arabasının arka koltuğunda kimin olduğunu bilmiyorum, camlar siyah olduğu için dikkat etmedim" şeklinde ifade verdi.

narin-tabutuna-sarili-duvak-ve-beyaz-el-381623-105726.jpg

Jandarma, araçta başka bir kişinin bulunma ihtimaline karşı soruşturmayı genişletirken, bu kişinin kimliğini tespit etmek amacıyla telefon sinyalleri üzerinden de incelemeler yürütülüyor.

Soruşturma kapsamında, Bahtiyar ve Güran dışında başka bir şüphelinin var olup olmadığı üzerinde duruluyor. Olayla ilgili daha fazla detay, Adli Tıp raporunun ardından netleşecek.

diyarbakir-narini-tutuklu-amcasinin-381730-105761.jpg
Sekiz yaşındaki Narin Güran'ın cesedini taşıyan kırmızı otomobilin arama çalışmasına katılan helikopterden görüntülendiği anlar ortaya çıktı.

BAZ KAYITLARI İNCELENİYOR

Jandarma ekipleri zanlının verdiği ifade doğrultusunda köyden uzaklaşıp mezarlık ile Tavşantepe Mahallesi bölgesi arasında cesedin Salim Güran'ın aracından Nevzat Bahtiyar'ın aracına nakledildiği bölgede detaylı inceleme yaptı.

İki şüphelinin yanı sıra başkasının da bu bölgede baz verip vermediği ile ilgili BTK'dan alınan kayıtlar üzerinde çalışma yapıldığı öğrenildi.

BABA SERBEST KALDI

Öte yandan Narin'in soruşturma kapsamında gözaltına alınan anne ve babasının cenazeye katılmasına izin verilmedi. Ancak emniyette ifadesine başvurulan baba Arif Güran, akşam saatlerinde serbest bırakıldı.

Kaynak:Sabah