Narin'i bulan ekip onun da cesedini su altından çıkardı! En yakınındakiler telle sarıp taş bağlamış

Narin'i bulan ekip onun da cesedini su altından çıkardı! En yakınındakiler telle sarıp taş bağlamış
Kırıkkale'de kaybolan Sevgi'nin cansız bedeni 7 metre derinlikte bulundu. Yalçıner'in miras yüzünden öldürüldüğü düşünülüyor.

Kırıkkale'de 19 gün önce kaybolan 47 yaşındaki Sevgi Gülen Yalçıner'in cesedi, Kızılırmak'ın derinliklerinde gün yüzüne çıkarıldı. Yalçıner'in cesedini bulan ekipler, daha önce Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'i bulan JÖAK Sualtı Timi oldu. Bu korkunç olayın ardında yatan gerçek ise yürekleri sızlattı: Miras kavgası.

Çelebi ilçesine bağlı Karaağıl köyünde yaşayan Yalçıner, 25 Eylül'den beri kayıptı. Ailesinin ihbarı üzerine başlatılan arama çalışmalarında ilk başta bir ipucu bulunamamıştı. Ancak, Yalçıner'in öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerine soruşturma derinleştirildi.

sevgi-yalciner-narin.jpg

JÖAK Sualtı Timi'nin titiz çalışmaları sonucu, Yalçıner'in cesedi Kızılırmak'ın 7 metre derinliğinde bulundu. Yapılan incelemelerde, Yalçıner'in tabancayla vurularak öldürüldüğü ve ardından cesedine 70 kilogram ağırlığında kaldırım taşı bağlanarak nehre atıldığı tespit edildi.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma, cinayetin ardında yatan nedenin miras kavgası olduğunu ortaya koydu. Yalçıner'in kardeşleriyle olan miras anlaşmazlığı, kanlı bir sona ulaşmıştı. Şüpheliler arasında Yalçıner'in kardeşleri ve komşuları da yer alıyor.

Evli olduğu ancak eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen Yalçıner'i öldürmekle suçlanan kardeşleri Ş.G. ve Y.G., komşusu K. U. ile D.G. ve H.U. tutuklandı.

NARİN'İ BULAN JÖAK TİMİ BULDU

Sevgi Gülden Yalçıner'in 70 kiloluk kaldırım taşına bağlandıktan sonra cesedinin bahçe ve inşaat teli ile sarıldığı daha sonra Kızılırmak'a atıldığı belirlendi.

7 metre derinlikte JAK Sualtı dalgıçları tarafından bulunan Yalçıner'in tabanca ile öldürüldüğü ortaya çıktı.

Yalçıner'in Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderilen cansız bedeninin Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'in cesedini Eğertutmaz deresinde bulan JÖAK Sualtı timleri tarafından bulunduğu öğrenildi.

Kaynak:DHA