Narin'e 12 dakikada ne oldu? Özel ekipler bu sırrın peşinde

Narin'e 12 dakikada ne oldu? Özel ekipler bu sırrın peşinde
Türkiye'nin gözü kulağı Narin'den gelecek bir haberde. Diyarbakır'da kaybolan ve iki haftadan fazla bir süredir haber alınamayan Narin'le ilgili soruşturmada özel ekip, 12 dakikalık sırrı araştırıyor.

ÖZEL EKİP ARAŞTIRIYOR: 12 DAKİKADA NELER OLDU?

Ankara'dan gelen profesyonel bir ekip ve Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), bir jandarma tutanağında ortaya çıkan 12 dakikalık gizemli süreyi aydınlatmaya çalışıyor.

narin-mezarlik1.jpg
Narin dün mezarlıkta özel yer altı görüntüleme cihazlarıyla arandı.

Yapılan kamera incelemelerine göre, Narin'in saat 18:47'de 9 yaşındaki bir arkadaşıyla konuştuğu belirlendi. Ancak kamera kayıtlarında yalnızca arkadaşının göründüğü, Narin'in ise görüş açısı dışında kaldığı ifade edildi. Bu bilgi, küçük kızın psikolog ve pedagog eşliğinde alınan ifadesiyle doğrulandı.

narin.jpg
Narin'in amcası Salim Güran tutuklu.

Narin’in ailesi ve akrabaları, saat 15:15 ile 19:30 arasında Narin’i görmediklerini söyledi. Ayrıca, amca Salim Güran'ın saat 18:59'da köyden ayrılarak okulun önünden geçtiği kayıtlara geçti. Bu bilgiler doğrultusunda, Narin’in arkadaşıyla son görüldüğü 18:47 ile amcanın köyden ayrıldığı 18:59 arasında neler yaşandığı, özel ekipler tarafından detaylı bir şekilde araştırılıyor.

Kaynak:Sabah