Gözler Narin'de: Soruşturmada sıcak gelişme!

Gözler Narin'de: Soruşturmada sıcak gelişme!
Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları günlerdir devam ediyordu. Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, "Çember çok daraldı" açıklaması yapmıştı. Cumhuriyet Başsavcılığından dikkat çeken bir adım attı.

Diyarbakır'da günlerdir aranan 8 yaşındaki Narin'den iyi haberler beklenmeye devam ediyor.

GÖZALTINA ALINAN KİŞİ AĞABEYİ ÇIKTI!

Jandarma kaynaklarından edindiğimiz bilgilere göre; Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un gözaltına alındığını duyurduğu şahsın Narin'in ağabeyi E.G. olduğu ortaya çıktı.

BUGÜN SERBEST BIRAKILMIŞTI!

Dün saat 16.00'da Diyarbakır'da gözaltına alınan E.G. kolundaki diş izlerine dair inceleme için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Burada kolundaki diş izlerinin incelenmesi için örnekler alındı. Bu örnekler şu anda Patoloji Başkanlığı tarafından inceleme altında.

yeni-proje-2024-08-28t234117-244.png

YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

Şüpheli E.G İstanbul'daki Adli Tıp işlemlerinin tamamlanmasının ardından yeniden Diyarbakır'a sevk edildi. Bu sürecin ardından serbest bırakılan E.G. savcılık talimatıyla 'delilleri yok edebileceği' şüphesiyle yeniden gözaltına alındı.

yeni-proje-2024-08-28t234225-323.png

FLAŞ GELİŞME: GÖZALTI SÜRESİ UZATILDI!

Cumhuriyet Başsavcılığından dikkat çeken bir adım attı. Savcılık patoloji sonuçlarının cuma gününe kadar çıkabileceğini göz önünde bulundurarak Narin'in ağabeyi E.G'nin gözaltı süresini uzattı.

Patoloji sonuçları beklenirken, Narin'in izi sürülüyor. Diş izlerinin Narin'e ait olup olmadığı araştırılırken, ağabey E.G için şüpheler artıyor.

Kaynak:halktv.com.tr