Sabah gazetesinin Narin haberinde kahreden ayrıntı

Sabah gazetesinin Narin haberinde kahreden ayrıntı
Diyarbakır'da evinin önünde ortadan kaybolan 8 yaşındaki Narin 10 gündür aranıyor. Narin ile ilgili haberlere yayın yasağı getirildi. Öte yandan savcılık aile üyelerini çapraz sorguya aldı. Sabah gazetesinin haberinde ise, satır arasında kahreden bir ayrıntı yer aldı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın bulunması için başlatılan arama çalışmaları 10 gündür aralıksız devam ediyor. Ancak henüz küçük kızdan herhangi bir haber alınamadı.

narin2.jpg

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Narin'in ağabeyi, yapılan incelemelerin ardından serbest bırakıldı. Sabah'tan Hüseyin Kaçar'ın haberine göre, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı, tüm aile üyelerini çapraz sorguya aldı.

narin1.jpg

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma gizlilikle yürütülüyor ve mahkeme tarafından yayın yasağı getirildi. Cumhuriyet Savcısı, Narin Güran'ın anne ve babası Yüksel ve Arif Güran ile birlikte, amca ve kuzenlerin de yeniden ifadelerinin alınması talimatını verdi.

Haberin satır arasındaki bir cümle ise kahretti. Haberde "9 gün boyunca köyde Narin'in cesedi binin üzerinde ekip tarafından aranıyor" ifadesi yer aldı.

Savcılığın talimatıyla harekete geçen jandarma ekipleri, tüm aile fertlerini yeniden çapraz sorguya alarak, küçük kıza dair herhangi bir ipucu elde etmeye çalışıyor.

Kaynak:Sabah