Müzisyenlerin içki yasağı tepkileri akıma dönüştü

Müzisyenlerin içki yasağı tepkileri akıma dönüştü
Desteksiz tam kapanma kararı ile birlikte gelen yasaklara içki satışının da dahil edilmesine tepkiler sürüyor. Duman’ın “İçerim ben bu akşam” sözlerini paylaşmasıyla başlayan akıma Mor ve Ötesi’nin de katılmasıyla tepkiler akıma dönüştü.

Duman’ın “Bu akşam” adlı şarkısında geçen “İçerim ben bu akşam” sözlerini paylaşmasıyla başlayan akıma Mor ve Ötesi’nin de katılmasıyla tepkiler akıma dönüştü.

İçki yasağına karşı sosyal medyada yükselen tepkilere müzisyenler de katıldı. İlk olarak Duman, resmi Twitter hesabından “Bu akşam” adlı şarkısında geçen “İçerim ben bu akşam” sözlerini paylaştı.

<p>Duman, resmi Twitter hesabından “Bu akşam” adlı şarkısında geçen “İçerim ben bu akşam” sözlerini paylaştı.<br></p>

Duman’ın tweetini alıntılayan Mor ve Ötesi, “bak bu son perde, / oyun yok bundan sonra / ışık yok / hiçbir şey yok...” şarkı sözleriyle tepkisini dile getirdi.

<p>Duman’ın tweetini alıntılayan Mor ve Ötesi, “bak bu son perde, / oyun yok bundan sonra / ışık yok / hiçbir şey yok...” şarkı sözleriyle tepkisini dile getirdi.</p>

 

Yüksek Sadakat grubunun Mor ve Ötesi'nin tweetini alıntılamasıyla tepkiler akıma dönüştü.

<p>Yüksek Sadakat grubunun Mor ve Ötesi'nin tweetini alıntılamasıyla tepkiler akıma dönüştü.</p>

 

Moğollar grubu ise Yüksek Sadakat'in tweetini alıntılayarak "Yeşili inekler yedi /  Denizi de timsahlar /  Hazineyi yamyamlar /  Memleketin içine ediverdiler gari / Gari de gari gari" şarkı sözünü paylaştı.

<p>Moğollar grubu ise Yüksek Sadakat'in tweetini alıntılayarak "Yeşili inekler yedi /&nbsp; Denizi de timsahlar /&nbsp; Hazineyi yamyamlar /&nbsp; Memleketin içine ediverdiler gari / Gari de gari gari" şarkı sözünü paylaştı.<br></p>

Hayko Cepkin ise Moğolları alıntılayarak akımı devam ettirdi.

<p>Hayko Cepkin ise Moğolları alıntılayarak akımı devam ettirdi.</p>

 

Etiketler :