Mustafa Destici'nin 4 gün arayla söylediklerini inkar etmesi viral oldu

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin kredi kartı limiti yüz bin liranın üzerinde bulunanlardan kesilmesi planlanan Savunma Sanayi Fonu hakkında söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. Destici'nin dört gün arayla söylediği sözlerdeki çelişki dikkat çekerken, sözleri tam bir U dönüşü olarak yorumlandı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Savunma Sanayii ile İlgili Bazı Düzenlemeler Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi geçtiğimiz günlerde ülke gündeminde çok konuşuldu. Teklif kapsamında limiti 100 bin liranın üzerinde bulunun kredi kartlarından alınması planan 750 liralık Savunma Sanayine destek siyaset gündeminde tartışmalara yol açtı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin Savunma Sanayi Fonu hakkında dört gün arayla yaptığı çelişkili açıklamalar ise sosyal medyada gündem oldu.

Destici'nin konu hakkında dört gün arayla yaptığı iki ayrı açıklamada kullandığı birbirinden farklı ifadeler dikkat çekti.

Savunma Sanayi Fonunu eleştirenler hakkında, "Bunlar milliyetçileri değil DEM'lileri savunurlar, bunlar Türkiye ile Yunanistan karşı karşıya geldiğinde Yunanistan'ı savunur. Ermenistanı savunurlar" açıklamasında bulunan Destici dört gün sonra yaptığı açıklamada " Buna karşı çıkanlara DEM'li dedi Yunanlı, dedi Ermeni dedi diyorlar, benim öyle bir ifadem yok. Söylemediğim sözler üzerinden itham edildim." diyerek bir önceki gün yaptığı açıklamaları adeta unutmuşcasına sözlerini savundu.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi