U dönüşü yapıp özür diledi: Muhalefeti ölümle tehdit eden Hizbullahçı bakın kim çıktı?

Batman’daki sokak röportajında Hizbullahçı olduğunu söyleyerek muhalefet liderlerini ‘kafalarını keseriz’ diyerek tehdit eden İsmail Cevherkasımoğlu’nun bir 2019 yerel seçimlerinde muhtar adayı olduğu ortaya çıktı.

Batman’da gerçekleştirilen sokak röportajında konuşan ve kullandığı ifadeler nedeniyle sosyal medyanın gündemine oturan İsmail Cevherkasımoğlu hakkında yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Hizbullahçı olduğunu itiraf edip muhalefet liderlerine hakaret eden Cevherkasımoğlu, daha sonra cihatçı olduğunu belirterek ‘Kafalarını keseriz” tehdidinde bulundu.

Bununla da yetinmeyen Cevherkasımoğlu, muhalefet siyasetçilerinin yanı sıra muhalif seçmeni de hedef aldı. Cevherkasımoğlu, “Onları destekleyenler de onlar gibi kafirlerdir” dedi.

Muhtarlık yarışını kaybetti

Yaptığı açıklamalara tepki yağan İsmail Cevherkasımoğlu,’nun yerel seçimlerde Batman’ın Sağlık Mahallesi’nde muhtar adayı olduğu ve Fatma Türkan isimli kadına karşı seçimi kaybettiği ortaya çıktı. TELE1, Cevherkasımoğlu’nun seçim döneminde kullandığı broşüre de ulaştı.

İşte Cevherkasımoğlu’nun seçim döneminde kullandığı broşür:

mu.jpeg

Özür diledi

Akşam saatlerinde yeni bir video yayınlayan Batmanlı kişi bu kez özür diledi. Röportaj sırasında kendisinden önce başka birisinin devlete karşı konuştuğunu iddia eden kişi, o sözleri sinirle söylediğini dile getirerek hiçbir terör örgütüne mensup olmadığını, Türk halkından özür dilediğini dile getirdi.

Etiketler :