Müge Anlı'nın nikah masasına oturacağı tarih belli oldu

Müge Anlı'nın nikah masasına oturacağı tarih belli oldu
İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyuran Müge Anlı 25 Haziran'da nikah masasına oturacak.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucu Müge Anlı, dün bir süredir birlikte olduğu İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlilik kararı aldığını duyurdu.

25 Haziran'da nikah masasına oturacak

2.Sayfa'nın haberine göre geçtiğimiz günlerde yakın dostları Zahide Yetiş ve Zuhal Topal'ın da katıldığı bir kına gecesi yapan Müge Anlı, 25 Haziran Cumartesi günü nikah masasına oturacak. Çift, aile arasında gerçekleşecek sade bir tören ile evlenecek.

'İlk ağızdan duymanızı istedim'

Müge Anlı "Sevgili dostlar beni yıllarca evinizde misafir etmekle kalmadınız, ailenizin bir ferdi olarak da kabul ettiniz. Bu yüzden de kendimle ilgili sizleri de çok mutlu edecek bir haberi ilk ağızdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor çok abartacak bir şey yok bence ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istedim. Müstakbel damadınızın adını da açıklayayım. O mu, bu mu, şu mu olmasın. Müstakbel damadınızın adı Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluğum için de dua edeceğinize eminim" ifadeleriyle evlilik kararını canlı yayında duyurdu.

Müge Anlı'nın evlilik kararı aldığı Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürü olarak İstanbul Asayiş Şube Müdürü olarak görev yapıyor.