Müge Anlı'dan Narin açıklaması

Müge Anlı'dan Narin açıklaması
Müge Anlı, yeni yayın dönemine bugün itibarıyla başladı. Anlı'nın Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin'i programında konu edip etmeyeceği merak ediliyordu. Anlı, kayıp Narin ile ilgili bir açıklama yaptı.

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün 17. sezonuna başladı. Programın yeni bölümlerinin fragmanı, dün 1.8 milyon takipçili ‘mugeanliatv’ adlı Instagram hesabından tekrar paylaşıldı.

Fragmanın altındaki yorumlarda, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan Narin Güran hakkında yapılan mesajlar dikkat çekti. Kullanıcılar, "Açılış Narin ile olur umarım" ve "Narin'i senin bulmanı dört gözle bekliyoruz" gibi yorumlar bıraktı.

muge-anli.webp

MÜGE ANLI'DAN NARİN AÇIKLAMASI

Müge Anlı, Narin Güran’ın durumunu programa taşıyıp taşımayacağı konusunda merak uyandıran bir açıklama yaptı. ATV'de Kahvaltı Haberleri programına konuk olan Anlı, konuyla ilgili sessizliğini bozdu. Müge Anlı, şunları söyledi:

narin.jpg

"Biliyorum herkes Diyarbakır’da kaybolan Narin ile ilgili konuyu ele almamı bekliyordu. Eğer yayın yasağı getirilmeseydi anne ve baba da bizimle beraber stüdyoda olacaktı ama yayın yasağından dolayı bu konuyu irdeleyemesek de gelişmeler oldukça ekran başından izleyicilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Bunun da haberini vermiş olayım."

narin.webp

Kaynak:ATV