Müge Anlı’da şoke eden itiraf: Çocuğumu eline poğaça verip fuarda bıraktım!

Her gün art arda gelen çocuğa şiddet ve taciz haberi isyan ettirirken, Müge Anlı’nın programında gelen bir itiraf kan dondurdu: Çocuğumu 30 yıl önce, eline poğaça verip İzmit Fuarı’nda bıraktım...

Hacer Çınaroğlu isimli kadın evlatlık verilen çocuğunu bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurdu. Programda konuşan Hacer Çınaroğlu oğlunun Sakarya’da, babası tarafından evlatlık verildiğini ve başına ne geldiyse babasının bildiğini söyledi.

'İLLAKİ BİRİ ALIR DİYE DÜŞÜNDÜM...'

Bir süre sonra programa dahil olan Hacer Çınaroğlu'nun eski eşi Seyfi Birbir olayları hatırlamadığını iddia ederek çelişkili ifadeler kullandı. Birbir daha sonra kan donduran olayı '' Çocuğumu 30 yıl önce İzmit’te fuara bıraktığını söylerken “1995 yılında, 3 çocuğumla trenle İzmit Fuarı’na gittim. Lunaparkın orada bir çocuğumu fuarda eline poğaçasını verip öptüm bıraktım. İllaki biri alır diye düşündüm.” ifadeleriyle anlattı.

KIZ ÇOCUĞUNU AMCASI ÖLDÜRMÜŞ

Programda ayrıca, ailenin 3 çocuğundan kız olanının aynı yıl evlatlık verildiği, sonra geri alındığı fakat amcası tarafından benzin dökülerek yakıldığı iddia ediliyor.

Kaynak:halktv.com.tr