Mısır'dan Gezmek İçin Türkiye'ye Geldi Katledildi

İstanbul Bayrampaşa'da kan donduran olay! İstanbul'a gezmek için gelen Mısırlı doktorun cansız bedeni metro yakınlarındaki ağaçlık alanda bulundu.

İstanbul ilçesi Bayrampaşa'da 17 Mayıs'ta kadın cesedi bulunmuştu. Kocatepe Metro İstasyonu yakınlarındaki ağaçlık alanda bulunan cesedin kimliği tespit edildi.

Cesedin Türkiye'ye gelen Mısırlı Doktor Noha Mahmoud'a ait olduğu tespit edildi

64 yaşındaki 6 çocuk annesi doktor, yalnız yaşadığı Mısır'ın İskenderiye şehrinden, yaklaşık 1 ay önce turist olarak Türkiye'ye gelmişti. Ziyaretten 3 hafta sonra annesinden haber alamayan, Dubai'de yaşayan oğlu Yehia Hassan, 24 Mayıs'ta Türkiye'ye gelerek kayıp ihbarında bulundu. Bulunan kadın cesedinden alınan DNA örneğiyle, Yehia Hassan'dan alınan DNA örneği eşleşti.

"TÜRKİYE'YE GELDİKTEN 3 HAFTA SONRA ULAŞAMADIK"

Olayın takipçisi olacaklarını ve aydınlatılmasını talep eden Mısırlı ailenin Türkiye'deki yakını Abdurrahman Kafas, "Kendisi bir tıp doktoru, anestezi uzmanıydı. Yaklaşık 1 ay önce Türkiye'ye turist olarak gelmişti. Oğlu kendisiyle irtibat halindeydi. Türkiye'ye gelişinden 3 hafta sonra irtibat kesildi. Telefonuna cevap vermez oldu. Whatsapp'a mesaj düşmez oldu. Telefonu kapandı. Bu şüphe üzerine oğlu Türkiye'ye geldi. Onu burada araştırırken karakola gitti ifade verdi; şikayette bulundu" dedi.

Katilin bulunması için dilekçe verildiğini aktaran Kafas, "Burada bir kişiyle tanışmış, tahmin ediyorum o da Mısırlı ama o konu hakkında bir bilgimiz yok." dedi.

Kaynak:DHA