MHP'li Adıgüzel'in 2 oğlu kaçakçı şebekesi kurdu! İsmail Saymaz olayın bütün detaylarını anlattı...

MHP İstanbul i başkan yardımcısı Güven Adıgüzel'in iki oğlu PKK ile iş birliği yaparak kaçakçı şebekesi kurdu. Akılalmaz şebekenin bütün detaylarını Gazeteci İsmail Saymaz anlattı...

Gazeteci İsmail Saymaz açıklamalarında şunları söyledi:

PKK İLE İŞBİRLİĞİ YAPMIŞLAR

"MHP İstanbul i başkan yardımcısı Güven Adıgüzel'in iki oğlu var. Biri Cihanay Adıgüzel. biri de Tunahan Adıgüzel. 28 Mayıs günü Tunahan Adıgüzel ve 3 suç ortağı Çanakkale'de 2 araba halinde yakalandılar. Yakalanmalarının sebebi şuydu: Tunahan Adıgüzel'in abisi Cihanay Adıgüzel işlediği suçlardan ötürü Yunanistan'a iltica ediyor. Yunanistan'da PKK ile ilişkili bir kaçaklık şebekesine dahil oluyor. Orada Azad adlı bir kişiyle bağlantı kuruyor. Güven Adıgüzel bu kişinin PKK'li olduğunu iddia ediyor.

KAÇAKÇILIK YAPIYORLAR

Azad ve Cihanay beraber göçmen kaçakçılığı işine girmeye başlıyorlar. Bunların Türkiye'deki ayağını ise kardeşi Tunahan Adıgüzel yapmaya başlıyor. Tunahan Adıgüzel aynı zamanda Sarıyer'de otel işletiyor. Güven Adıgüzel de bana doğrulayarak "Büyük oğlum Atina'ya gitti orada kampta PKK'lilerle tanışmış, onlar bunu etkilemişler o da kardeşini etkilemiş. PKK'lilerle kaçakçılık yapıyorlar" dedi. Bunları diyen babaları.

HEM İNSAN HEM UYUŞTURUCU KAÇIRMIŞLAR

Cihanay Adıgüzel 28 Mayıs'ta 3 kişiyi Türkiye'ye kaçak sokuyor. Bir kadın bir erkek ve bir çocuk... Buna karşılık Tunahan'lar da 5 kişiyi Yunanistan'a kaçırmaya çalışıyorlar. 3 kişi geliyor, 3 kişiyle beraber 11 kilo 900 gram da esrar geliyor. Hem insan kaçırıyorlar hem de uyuşturucu kaçırıyorlar. "

Peki bu 5 kişi kim... DETAYLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Kaynak:halktv.com.tr