Metin Cihan'dan Hacı Yakışıklı'ya: Açlık çeken Filistinlilere makyaj malzemesi satıyoruz öyle mi?

Metin Cihan'dan Hacı Yakışıklı'ya: Açlık çeken Filistinlilere makyaj malzemesi satıyoruz öyle mi?
Gazeteci Metin Cihan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İsrail'le ticaretin gümrük bilgilerine Filistin Devleti yazılarak devam ettiğini iddia etmişti. Yapılan ticaretin Filistin için olduğunu iddia eden gazeteci Hacı Yakışıklı, "Utanmaz alçak" diyerek Cihan'ın paylaşımına tepki gösterdi.

Gazeteci Metin Cihan sosyal medya hesabında, Mescid-i Aksa etrafına çekilen dikenli tellerin gümrük bilgilerine "Filistin Devleti" yazılarak İsrail'e gönderildiğini iddia eden bir paylaşım yaptı.

Filistin' de gümrük olmadığı için giden malların önce İsrail'den geçtiğini iddia ederek Cihan'ın paylaşımına cevap veren gazeteci Hacı Yakışıklı, "Algıcı alçak! katil İsrail'in koruyucusu musunuz?" diyerek Cihan'a tepki gösterdi.

Metin Cihan ise bu tepkiye "Açlık çeken, katliamlara uğrayan Filistin halkına milyonlarca dolar karşılığında gemiler dolusu dikenli tel, makyaj malzemesi, ağır sanayi hammaddesi satıyoruz öyle mi? Hadi İsrail ile ticareti savunmaya utanmıyorsun, bari takipçilerini aptal yerine koyma" diyerek cevap verdi.

İşte o paylaşımlar:

metin-cihan-tweet.jpg

haci.jpg

metin-cihan.jpg

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi