Mesut Özil'in bir sonraki cami etkinliğini imam açıkladı

Mesut Özil, Üsküdar'da cami temizlerken görüntülenmesi sosyal medyada gündem olmuştu. Şemsi Ahmet Paşa Cami'nin İmamı konuyla alakalı açıklamalarda bulundu.

Dünyaca ünlü eski futbolcu Mesut Özil, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Yıldız futbolcu, Üsküdar’daki tarihi Şemsi Ahmet Paşa Cami'nde yapılan temizlik çalışmalarına katılmıştı.

27082024182704-1907771-18-27-1.jpg

Şemsi Ahmet Paşa Cami imamı sosyal medyada gündem olan video ile alakalı açıklamalarda bulundu.

İşte cami imamının açıklaması:

Dünya basınında söz bulmuş, bir insanın camimizin hizmetkarlığını talep etmesi, Hak Teala tarafından dünyada ve ukubada saadet ve selamete vesile edileceği gibi izleyenler ve bizler tarafında da takdire şayan bulunmuştur.

mesutozil.webp

"MEMNUNİYET İLE KARŞILADIK"
Mesut Özür Bey kardeşimiz bizim camimizin eşrafından, cami cemaatimize yeni gelen, ilk defa gelen bir insan değil. Kendisinin bizden camiyi temizleme gibi arkadaşları ile bir talebe oldu. Bizler de bunu izleyenler gibi memnuniyet ile karşıladık.

MESUT ÖZİL'İN BİR SONRAKİ CAMİ ETKİNLİĞİ HALI YIKAMAK
Mesut Özil gibi dünyaca futbolcu gelip de camimizde böyle temizlik yapması falan, o manevi atmosferden haz alması çok çok hoşumuza gitti. Biz kuru temizlemeyi yaptık, halı yıkama makinesini getirerek bir de halıları yıkamak istiyoruz diye bir talepte bulundular.

Kaynak:EKOL TV