Meşhur börekçinin kıymalı böreğinden bakın ne çıktı. Bakanlık ifşa etti

Meşhur börekçinin kıymalı böreğinden bakın ne çıktı. Bakanlık ifşa etti
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanan kara listede Meşhur Sarıyer Börekçisi'nin de 3 şubesi yer aldı. Şubelerin kıymalı böreklerinde kanatlı eti tespit edildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı uzun zaman sonra taklit ve tağşiş ürün satan firmaları yeniden açıklamaya başladı. Bakanlık tarafından 2 Ekim’de yayınlanan kara listede insan sağlığı ile oynayan gıda firmaları ifşa edildi.

MEŞHUR SARIYER BÖREKÇİSİ'Nİ İFŞA ETTİLER

"guvenilirgida.tarimorman.gov.tr" internet sitesinde paylaşan firmalar arasında birçok ünlü firma da yer aldı. Türkiye’nin pek çok yerinde bulunan Meşhur Sarıyer Börekçisi’nin 3 şubesi de kara listede yer aldı.

607b101f8d3489d4493c793a.webp

KIYMALI BÖREKLERDE KANATLI ET KULLANMIŞLAR

Firmanın Sultangazi, Pendik ve Kağıthane'de bulunan 3 şubesinin tağşiş yaptığı açıklandı. Söz konusu 3 şubenin müşterilerine sattığı kıymalı böreklerde de kanatlı eti, sakatat (taşlık, baş eti) kullandığı tespit edildi.

ARBY'S DE LİSTEDE

Bakanlık tarafından paylaşılan listede bir dikkat çeken firma ise ünlü fast food zinciri Arby's oldu. Firmanın Kayseri'deki şubesinde et olan Roast Beef ürününde de kanatlı et tespit edildi.

sariyer-borekcisindeki-kiymali-borek-kiymali-degilmis-23-2.webp

Kaynak:Haber Merkezi