Maske takmayan Oğuzhan Asiltürk, aşı da olmamış

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, hastaneye kaldırılan Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün maske takmadığını ve yakın çevresinden koronavirüs aşısı olmadığını öğrendiğini yazdı.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk ve eşi zatürreye bağlı nefes darlığı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Asiltürk çifti Ankara Şehir Hastanesi'nde Covid-19 şüphesiyle tedavi altına alındı.

Hürriyet Yazarı Abdülkadir Selvi "Cumhurbaşkanlığı için yeni modeller" başlıklı yazısında Asiltürk ile arasında geçen maske konuşmasını yazdı. Selvi, Asiltürk'ün yakın çevresinden de aşı olmadığını öğrendiğini belirtti. Selvi'nin yazısından ilgili bölüm şöyle:

"Oğuzhan Asiltürk’le Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kıbrıs gezisine katılmak üzere geldiği Esenboğa’daki şeref salonunda karşılaşmıştık. Sohbet ederken maske takmadığı dikkatimi çekmişti. “Maske takmıyor musunuz?” diye sorduğumda, “Maske takmıyorum” demiş, benim şaşırdığımı görünce de maskenin koronavirüsü önlemede yeterli olmayacağını savunmuştu.

Oğuzhan Asiltürk’ün, koronavirüse yakalandığını duyunca bunu hatırladım. O zamanki notlarıma baktım. Aşı olduğunu yazmışım ama hastaneye kaldırıldıktan sonra yakın çevresiyle konuştum, aşı olmadığını söylediler. Ben de ikilemde kaldım.

Oğuzhan Asiltürk’e ve eşine Allah’tan şifa diliyorum. İnşallah kısa sürede sağlıklarına kavuşarak hastaneden çıkarlar.

Bilmiyorum, ben mi takıyorum yoksa sosyal medyada mı sorun var?

Oğuzhan Asiltürk’ün hastaneye kaldırıldığı öğrenildikten sonra sosyal medyadan çirkin paylaşımlar yapılmaya başlandı. Bazen bunları yazanlar insansa ben insanlıktan istifa ediyorum demek geliyor insanın içinden."