Malatya depremine canlı yayında yakalandılar! Spikerlerin korku dolu anları

Malatya'nın yerel televizyon kanalları 5.9'luk depreme canlı yayında yakalandı. Spikerlerin korku dolu anlar anbean kayda alındı.

6 Şubat depremlerinde büyük yıkıma uğrayan Malatya, bir kez daha sarsıldı. AFAD'ın verilerine göre Kale ilçesi merkezli depremde Malatya 5.9'luk depremle sarsıldı. Deprem çevre illerde hissedildi.

6 Şubat yaralarını daha saramamış Malatyalılar, panikle sokağa çıktı.

Depremin korkutuculuğu da canlı yayına yansıdı. Malatya'nın yerel televizyon kanalı Er TV'de haber sunulurken deprem kayda alındı.

whatsapp-image-2024-10-16-at-11-16-27.jpeg

"AMAN YARABBİ HALA DEVAM EDİYOR"

Deprem başladığında arkadan bir çığlık sesi geldiği de duyuldu. Haber spikeri, korkudan soluk soluğa kaldı. Spikerin panik ve korku içerisinde elini yüzüne götürdüğü görüldü. Spiker, "Aman yarabbi hala devam ediyor korkunç" dedi. Derin bir soluk çeken spiker ardından çalışma arkadaşlarıan seslenip yayın ara verilmesini istedi.

whatsapp-image-2024-10-16-at-12-30-04.jpeg

BİR GÖRÜNTÜ DAHA ORTAYA ÇIKTI! "ALLAH'IM SEN YARDIM ET"

Malatya'nın yerel kanallarından Vuslat TV'nin ekranlarına da deprem anı kameraya yansıdı. Spiker, korku içerisinde kendini güvenli bir yere almaya çalıştı. Ekran karardı. Deprem nedeniyle koşuşturmacanın sesleri ekrana yansıdı. Spiker, deprem anında da, "Deprem oluyor değerli seyirciler. Deprem... bismillahirrahmanirrahim Allahu ekber. Allahım sen yardım et" dedi.

Kaynak:halktv.com.tr