Mağdur aile Yenidoğan Çetesi'nin doktorunu anlattı: Biz ağlarken o da ağlıyormuş gibiydi

Yenidoğan Çetesi mağduru Gökdeniz Ailesi, Halk TV'ye konuk oldu. Çete lideri ve terör örgütü PKK'dan hapis yatmış Doktor Fırat Sarı hakkında aile, "Biz ağlarken o da ağlıyormuş gibiydi" dedi.

Halk TV'de Sinem Fıstıkoğlu'nun sunduğu Gündem Özel'e Yenidoğan Çetesi mağduru Gökdeniz ailesi konuk oldu.

Sekiz aylık bebeklerini özel hastanede ölen acılı aile tek tek yaşadıklarını anlattı. Anne Burcu Gökdeniz, evladının doğumdan sonra yoğun bakıma alındığını anlattı. Anne Gökdeniz, ilk önce evladının ciğerlerinden sorun oluştuğu bilgisi verildiği sonra da kalbinin yorulduğunun söylendiğini dile getirdi.

Anne Gökdeniz, evladının kalbinin durup öldüğünü söyleyen çalışanların ardından çetenin lideri olduğu belirtilen ve terör örgütü PKK'dan hapis yatmış Doktor Fırat Sarı'nın gelip ölüm haberini verdiğini söyledi.

screenshot-2024-10-19-at-17-58-32-2588-halk-tv-canli-yayini-full-hd-youtube.png

Anne Gökdeniz'in Sarı hakkında anlatıkları da kan dondurdu. Gökdeniz şunları ifade etti:

  • "Fırat Sarı dışarıdan çok naif, böyle çok kırılgan. Hiç yakışmıyor yani. Konduramıyorsunuz. Artık konduruyorum. Ben şaşırdım açıkcası dışardan öyle bir yapısı yoktu. Hani konuşması olsun böyle yaklaşımı olsun. Sanki biz ağlarken o da ağlıyormuş gibiydi"
1089391976-0-0-752-423-1920x0-80-0-0-5f297223eb9b3d5103035924c08da555.jpg
Fırat Sarı

Baba Ünal Gökdeniz de hemşirenin bebeklerinin durumunun ne kadar kritik olduğuı ile ilgili konuşurken Fırat Sarı'nın kapı ucundan izlediğini aktardı. Baba Gökdeniz, "Böyle baktı sanki yanımıza gelemiyormuş gibi bir görüntüsü vardı. Yani çekiniyormuş da üzülüyormuş gibiydi" dedi.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi