KYK Yurdunda Asansör Skandalını Müdürlük Kabul Etmedi!

KYK Yurdunda Asansör Skandalını Müdürlük Kabul Etmedi!
Rize'de KYK yurdunda bir asansör zemin kata düştü. Sosyal medyayı birbirine katan asansör faciasına ilişkin Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü açıklama yaptı. Asansörün içinde öğrenci varken kapalı halde kalmasını uzun uzadıya anlattı ancak arıza olduğunu kabul etmedi.

Rize Ayder'de bir KYK yurdunda 5 Kasım'da düşen asansör dün yine arızalanmış içinde bir öğrenci kapalı kalmıştı. İçinde kalan öğrencinin panik anları kameraya da yansımıştı.

Kredi ve Yurtlar Kurumu söz konusu yurttaki asansörle ilgili açıklama yaptı ancak açıklamasında asansörde yaşananlar kabul edilmedi, arıza olarak görülmedi.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünden, Rize'deki Ayder Yurdu'nda asansör düştüğü iddialarının doğru olmadığı bildirildi.

Genel müdürlüğün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Rize Ayder Yurdu'nda asansör düştüğü iddiası doğru değildir. Söz konusu olayda gece saat 23.54'te kısa süreli elektrik kesintileri yaşanması sebebiyle içerisinde bir öğrencinin bulunduğu asansör, 3. ve 4. kat arasında çok az bir süre kalmıştır. Asansör, referans kat olarak belirlenen en yakın kata öğrencimizi emniyetli bir şekilde tahliye etmiştir. Öğrencimizin herhangi bir sağlık sorunu bulunmamaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:AA

Etiketler :