Kurtulmuş'tan Kabaş tepkisi: Milli iradeye saldırı

Kurtulmuş'tan Kabaş tepkisi: Milli iradeye saldırı
AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, gazeteci Sedef Kabaş'ın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a hakaretten tutuklanmasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Cumhurbaşkanımıza çirkin ve galiz ifadelerle hakaret etmek, aslında milli iradeye karşı gerçekleştirilmiş saldırı ve açık hadsizliktir" dedi.

Kurtulmuş muhalefeti hedef aldığı paylaşımında "Akl-ı selim sahibi herkesin bu nefret dolu dili kınaması gerekirken bazı muhalefet liderlerinin sahiplenmeleri ise gerçek bir provokasyon, vahim bir sorumsuzluktur" ifadelerini kullandı.

'Milli iradeye saldırı'

Kurtulmuş mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: "Milletin seçtiği Cumhurbaşkanımıza çirkin ve galiz ifadelerle hakaret etmek, aslında milli iradeye karşı gerçekleştirilmiş saldırı ve açık hadsizliktir. Akl-ı selim sahibi herkesin bu nefret dolu dili kınaması gerekirken bazı muhalefet liderlerinin sahiplenmeleri ise gerçek bir provokasyon, vahim bir sorumsuzluktur. Bu nefret dilini ve buna sahip çıkanları şiddetle kınıyor, ayrıca ters kelepçe mizanseniyle kirli oyunlarına devam etmek istemelerini de aziz milletimizin takdirine bırakıyoruz."