Şanlıurfa'da Kurban Pazarında Kan Döktüler! Ölü ve Yaralılar Var

Şanlıurfa'da Kurban Pazarında Kan Döktüler! Ölü ve Yaralılar Var
Şanlıurfa Siverek ilçesinde canlı hayvan pazarında karşılaşan husumetli iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Faruk Yiğiter hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Cep telefonu kamerasına da yansıyan kavga sonrası 1 şüpheli, gözaltına alındı.

Hayriye Mahallesi'ndeki kurban pazarında sabahın erken saatlerinde yaşanan olayda, kız alıp verme kavgasından uzun süredir husumetli olan iki aile karşı karşıya geldi. Kurbanlık almak için pazarda bulunan aileler arasında başlayan tartışma, kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü ve taraflar birbirine tabancalarla ateş açtı.

BİR ÖLÜ ALTI YARALI

Çatışma sırasında, olayla ilgisi olmayan Faruk Yiğiter, kim tarafından ateşlendiği belirsiz olan bir kurşunun isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti. Ayrıca, Abdurrahman Demirtaş, Vahit Demirtaş, Mehmet Gümüştaş, Mehmet Emin Haklı, Süleyman Güler ve Mehmet Emin Korkmaz adlı altı kişi de yaralandı.

Kavga cep telefonu kamerasına yansırken, olay yerine ihbar üzerine çok sayıda polis, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Faruk Yiğiter'in cenazesi otopsi için morga gönderildi. Kavgaya karışan ve kaçmaya çalışan bir kişinin jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:DHA