Küçükçekmece'de kadın cinayeti! 7 şüpheli gözaltında

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde işlenen kadın cinayetine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında 7 şüpheli gözaltına alındı.

Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Karanfil Sokak'ta saat 14.30 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre yabancı uyruklu V.E isimli kadın, kayınvalidesi ve kayınpederiyle aynı evde yaşamak istemediği için kocası C.E. ile arasında bir süredir tartışma yaşanıyordu.

V.E, bugün aynı sebeple evi terk etmek isterken, kocası ile arasında bıçaklı kavga yaşandı. C.E., eşini bıçaklayarak öldürürken, annesini kanlar içerisinde gören oğlu ise babasına bıçakla saldırarak ağır yaraladı.

istanbul-kucukcekmecedeki-kadin-cinaye-390991-108458.jpg

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede V.E.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı baba ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Babasını ağır yaralayan oğul polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kadının cansız bedeni olay yerindeki incelemeden sonra otopsi için Adli Tıp Kurumu'nun Morgu'na kaldırıldı.

Ayrıca C.E.'nin yaklaşık 3 ay önce ülkeden deport edildiği ve yaklaşık 1 ay önce kaçak yollarla ülkeye girdiği ortaya çıktı. Polisin olaya ilişkin soruşturma başlattı.

istanbul-kucukcekmecedeki-kadin-cinaye-390985-108458.jpg

7 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında çelişkili ifadeler veren ve olay saatinde evde olduğu belirlenen M.İ., A.İ, B.İ ile aile üyeleri M.E., Ş.E, A.E., ve M.E. hakkında gözaltı kararı verildi.

Kaynak:DHA