Kızıl Goncalar bu akşam var mı? RTÜK cezası ne zaman bitiyor, 3. bölüm ne zaman?

Kızıl Goncalar bu akşam var mı? RTÜK cezası ne zaman bitiyor, 3. bölüm ne zaman?
FOX Tv'nin çok ses getiren dizisi Kızıl Goncalar 2 hafta boyunca pazartesi akşamları izleyiciyle buluştu. Aldığı RTÜK cezası nedeniyle 3 haftadır yayınlanmayan dizinin izleyicileri Kızıl Goncalar bu akşam var mı? sorusuna yanıt arıyor.

Kızıl Goncalar dizisi geçtiğimiz 2 hafta boyunca RTÜK cezası nedeniyle ekrana gelmemişti. Dizinin takipçileri 15 Ocak Pazartesi FOX Tv yayın akışında Kızıl Goncalar'ın olup olmadığını merak ediyor.

İzleyciler bir yandan RTÜK cezasının ne durumda olduğunu sorgularken dizinin yapım şirketinden de bir açıklama geldi. Çekim izinleri bakanlık tarafından iptal edilen yapım şirketi Gold Film, dizinin yeni mekanlarını Beykoz Kundura Fabrikası’nda sıfırdan kurdu.

"Kızıl Goncalar'ın yapımcısı Faruk Turgut, "Yeni mekanlarımız hazır. Kaldığımız yerden devam ediyoruz" açıklamasını yaptı.

Kızıl Goncalar bu akşam var mı?

Kızıl Goncalar dizisi bu akşam yok. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, dizinin yeni bölümünün yayınının RTÜK tarafından durdurulması nedeniyle bu akşam yayınlanmayacağını açıkladı.

Dizinin 3. bölümü 22 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak.

Kızıl Goncalar Dizisinin Konusu Nedir?

"Faniler" isimli tarikatın dairesinde yaşayan Meryem (Özgü Namal), Naim ve kızları Zeynep memleketlerinde yaşanan depremden sonra İstanbul'a göç ederler. Kızını okutma hayalleri kuran Meryem, tarikatın ve Naim'in kızına dair yaptıkları planlardan habersizdir.

Adli bir vaka sonucu, tarikat şeyhinin gözde torunu Cüneyd'le (Mert Yazıcıoğlu), seküler Atatürkçü bir psikiyatr olan Levent'in (Özcan Deniz) yolu kesişir. Mecburi hizmet yıllarından Faniler'i tanıyan Levent, bir yandan Cüneyd'e yardım edebilmek tarikatın bakış açısıyla mücadele edecek, diğer yandan özel hayatının çalkantılarıyla boğuşacaktır.

Levent ve Meryem'in bilmeden geçmişten getirdiği sır, herkesin hayatını değiştirecek kudrettedir.