Kız çocuklarını taciz eden fenomen gözaltına alındı

Eskişehir’de sosyal medya platformları üzerinde canlı yayın yapan Gökben D. (22), ‘müstehcenlik’ suçlamasıyla gözaltına alındı. Şahıs hakkında sosyal medya platformlarında tutuklanmasına yönelik kampanyalar düzenlenmişti.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından yapılan çalışmalar neticesinde "Gökben D." adlı şahsım, sosyal medya platformları üzerine yaptığı canlı yayınları sırasında küçük yaşta olduğu belirtilen kızlara karşı müstehcen hareketlerde bulunduğu tespit edildi.

gokben-d-2.png

Şahıs hakkında gelen şikayetlerle birlikte Gökben D. hakkında soruşturma başlatıldı. Şahıs hakkında sosyal medyada da tutuklanması için kampanya başlatıldı. Kullanıcılar, şahsın canlı yayınladığı anlardan videolar paylaşıldı. Videoların birinde şehit oğlu olduğunu anlatan bir çocuğa hareket ettiği ortaya çıktı.

Yapılan çalışmalar neticesinde adresi tespit edilen Gökben D., Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Gökben D., evinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet tarafından ifadesi alınan Gökben D., işlemlerinden sonra elleri arkadan kelepçeli olarak adliyeye sevk edildi.

fenomen-2-001.jpg
Gökben D.

SOSYAL MEDYADAN ÖZÜR DİLEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Yaptığı skandal yayınlar sonrası büyük tepki toplayan ve tutuklanması için kampanya başlatılan Gökhan D.'nin bir özür mesajı yayımladığı ortaya çıktı.

Gökben D., sosyal medya platformlarında paylaştığı özür yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle gördüğünüz görüntüler için hepinizden özür diliyorum. Biliyorum bu hareketleri yapmam yanlış olabilir fakat ben bir insanım ve YouTuber’ım diye her yaptığım hareketimden yargılanmamalıyım. Tabi ki YouTube da sergilediğim davranışlarım normal hayatımda sergilemiyorum. Ben YouTube da farklı Discord da farkı bir kişiliğim. ‘Babası şehit olan çocuk’ konusunda kendisi de benim gibi Discord'da yayın açıp troll yapan birisi ve aylar sonra denk geldiğimizde aslında olayların tamamen şakadan ibaret olduğunu kanıtlayan bir video kaydı bulunuyor. İnanmayanlar için sunu eklemek istiyorum videoda ilk babasının şehit olduğunu söylediğinde ben ses kalabalığından duyamıyorum ve ikinci net söylediğinde çocuğa herhangi bir kötü laf söylemiyorum ve hiçbir şekilde gülmüyorum fark ettiyseniz.”

Kaynak:DHA