Kiliseden haç çaldı, savunması pes dedirtti

Beyoğlu'nda kiliseden sevgilisine vermek için haç çalan şüpheli tutuklandı. Ele geçirilen haç ise kiliseye geri iade edildi.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde, Hüseyinağa Mahallesi'nde bulunan bir kiliseden haç çalındığı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Atıf Yılmaz Caddesi üzerindeki kilisede meydana gelen hırsızlık olayında, güvenlik kamerası kayıtlarına göre, şüphelinin haçı çaldıktan sonra bir süre kilisede oturduğu ve daha sonra haçı alarak kiliseden ayrıldığı görüldü.

37 SUÇ KAYDI ÇIKTI

Polis, kilisenin güvenlik kameralarındaki görüntüleri detaylı şekilde inceledi. Görüntülerde şüphelinin haçı alarak kiliseden ayrıldığı ve daha sonra bir parkta oturduğu tespit edildi. Şüpheli S.A., bu parkta polis tarafından gözaltına alındı. Yapılan araştırmada, S.A.'nın toplamda 37 suç kaydının bulunduğu belirlendi.

SEVGİLİSİNE VERMEK İÇİN ÇALMIŞ!

Polis merkezine götürülen ve ifadesinde haçı sevgilisine vermek için çaldığını iddia eden S.A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, "mabetten hırsızlık" suçundan tutuklandı. Kiliseden çalınan haç, polis tarafından kiliseye teslim edildi.

650x344-kiliseden-calmisti-sevgilisine-hediye-edecekmis-1724486704007-001.webp1200x675-kiliseden-calmisti-sevgilisine-hediye-edecekmis-1724487284249-001.webp

Kaynak:AA