Kılıçdaroğlu'ndan tehdit edilen gazetecilere destek: Tırnaklarına zarar gelirse unutun kendinizi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe’deki Milletin Sesi mitinginde yaptığı konuşmada tehdit edilen gazetecilere destek mesajı gönderdi. Kılıçdaroğlu, “Olur da bu onurlu gazetecilerin tırnağına zarar gelirse unutun kendinizi” dedi.

Seyhan Avşar, halktv.com.tr'de yayımlanan "Çakıcı için kurşun atan tetikçi eroinle yakalanmış: İfadesinde yok yok" başlıklı haberi sonrası kısadalga.net muhabiri Hale Gönültaş ise gözaltına alınan IŞİD mensubu bir kadının, elinde bıçakla şeriata karşı çıkanları ölümle tehdit ettiği görüntülerin İstanbul Başakşehir Millet Bahçesi’nde çekildiğini haberleştirmesi nedeniyle Tevhid Grubu tarafından tehdit edilmişti.

Kılıçdaroğlu, bugün Maltepe'deki 'Milletin Sesi' mitinginde halktv.com.tr muhabiri Seyhan Avşar ve kısadalga.net muhabiri Hale Gönültaş'a destek verdi. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"İki kadın gazeteci, sadece işlerini yaptıkları için tehdit ediliyor. Kendini derin devlet olarak ilan edenlere olur da bu onurlu gazetecilerin tırnağına zarar gelirse siz kendinizi unutun. Ben suçla mücadeleye inanıyorum. Bunların hepsini toplumdan söküp atmaya inanıyorum."