Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Sen batırdın, biz koştuk

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Neymiş? Millet açmış. Aç olarak dolaşanları buyurun siz de doyuruverin" sözlerine "Sen batırdın, biz koştuk. O kadar gönlün fakir ki; sahip olduğun tek şey sarayların, paraların ve kibrin" yanıtını verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Cumhurbaşkanı, AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın AKP Grup Toplantısı'nda sarf ettiği, "Neymiş? Millet açmış. Bundan bahsediyorlar. Aç olarak dolaşanları buyurun siz de doyuruverin" sözlerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yanıt verdi. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Erdoğan 'Millet açsa onları da siz doyuruverin' demiş. Yapıyoruz zaten. Pandemide CHP'li belediyeler yaklaşık 2 milyar 250 milyon TL destekle fakir fukaranın yanında oldu. Sen batırdın, biz koştuk. O kadar gönlün fakir ki; sahip olduğun tek şey sarayların, paraların ve kibrin. AK Partili makul anne babalara, dürüst insanlara çağrımdır; artık bu düzene veda etme zamanınız gelmiştir. Vatanınıza karşı sorumluluğunuz budur."

 

Akşener: Senin şirazen artık iyice kaydı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Erdoğan'ın bu sözlerine sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla tepki gösterdi.

'Bu çileden kurtulacağız'

Milletin zor durumuyla alay edildiğini söyleyen Akşener'in paylaşımı şöyle:

"Senin şirazen artık iyice kaydı Sayın Erdoğan, Milletinin zor durumuyla alay etmek, bir Cumhurbaşkanı’na yakışmaz. Sen hiç merak etme, ilk seçimde seni gönderip insanlarımızı onları mahkum ettiğin bu çileden kurtaracağız. Sen sandığı getir, biz gerisini hallederiz."

ekran-resmi-2021-06-09-14-51-23-002.png